andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
6 31.05.2018 09:50:42

GOSPOD VSEH GOSPODOV! Kar je Igor Bišćan naredil na odru za zmagovalce, VEČ KOT OSUPNE!

Martin Metelko
Poteza Igorja Bišćana ni stala spregledana.

Olimpija je v sredo osvojila tudi pokalno lovoriko, kar je bil po zmagi v prvenstvu njen drugi naslov v letošnji sezoni. Bržkone ima največ zaslug za vse uspehe v letošnji sezoni hrvaški strateg Igor Bišćan, ki je ljubljanskega prvoligaša popeljal do ene najuspešnejših sezon v njegovi zgodovini. A Hrvat je še precej več kot to, kar je dokaza s svojim dejanjem tudi po tekmi.

Ko so se nogometaši Aluminija po svoje medalje sprehodili do zmagovalnega odra, je v ospredju hodil trener Oliver Bogatinov. Ko so proti odru za zmagovalce hodili nogometaši Olimpije, pa trenerja ni bilo nikjer. Ko so že vsi dobili svojo medaljo, je čisto na koncu na svoj račun prišel on. Bišćan se je postavil čisto v ozadje, prednost je dal vsem tistim, ki so sodelovali pri novem uspehu in kot zadnji prejel zasluženo medaljo. Ne samo nogometašem, tudi svojim pomočnikom, ekonomom, fizioterapevtom. S solznimi očmi je predse spustil VSE.

Tudi ko so nogometaši dobili v roke pokal, je trener stal ob strani in jim prepustil veselje. Kot nekdanji nogometaš se zagotovo še kako dobro zaveda, da je to njihov trenutek. Tudi zato so ga navijači vzljubili, veliko vprašanje pa je, če bo tako tudi v naslednji sezoni. Govorice o njegovem odhodu so vse glasnejše ...

Značke: biščan, pokal, olimpija

Članki iz rubrike