kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
12 31.05.2018 08:28:20

GROZLJIV incident v slovenski ligi: Nogometaš nasprotnega igralca brutalno pretepel in povzročil HUDE TELESNE poškodbe!

Zadnji prvenstveni krog v severni skupini tretjeligašev je zaznamoval hud incident na tekmi Dobrovce – Pohorje. Naser Kajtazi je fizično napadel Timoteja Javornika in mu povzročil hude poškodbe obraznih kosti.

V soboto in nedeljo so bile na sporedu tudi tekme zadnjega kroga v tretjem kakovostnem razredu tekmovanja. V skupini sever je bilo pred zadnjimi 90 minutami vse bolj ali manj jasno. Bolj kot ne teoretično vprašanje je bilo, ali lahko Šampion na vrhu lestvice prehiti Dravograd in si zagotovi nastop v dodatnih kvalifikacijah, toda Korošci presenečenja niso dovolili. Na svojem stadionu so visoko premagali Lenart in se bodo za drugoligaško vstopnico potegovali v dveh obračunih z Biljami, ki so bile najboljše v 3. SNL – zahod.

Včasih je igral v 1. SNL
Žal pa je 26. krog zaznamoval hud incident na tekmi Dobrovce – Pohorje, ki se je končala z remijem (1:1), toda rezultat je pri tem zares najmanj pomemben. Ker se je zgodilo nekaj, česar ne pomnimo in nekaj, kar meče izjemno slabo luč na nižjeligaška tekmovanja. Neljubi zaplet se je pripetil v končnici dvoboja, ki ni imel pretiranega tekmovalnega pomena, ko je igralec domače ekipe Naser Kajtazi fizično napadel Timoteja Javornika. Na grozovit način. Najprej ga je z roko udaril v obraz, nato pa je to storil še z nogo in nogometašu Pohorja povzročil hujše poškodbe obraznih kosti. Rušani so dogodek prijavili tudi policiji in na PU Maribor so za spletno stran maribor24.si potrdili, da obravnavajo kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe.
Boljši poznavalci nogometnih dogajanj se bodo najbrž spomnili, da je Naser Kajtazi včasih igral na prvoligaškem prizorišču; v dresu Drave je zbral en nastop, za Koper je odigral 20 tekem.

Sramota, sramota, sramota ...
"Sramota, sramota in še enkrat sramota! Tako bi najbolje opisali tekmo v Dobrovcah, kjer se je zgodil incident, kakršnega mnogi nogometaši ne pomnijo. Namesto da bi pisali o tekmi, nogometni igri na visoki ravni in zaključku prvenstva, smo bili le nekaj minut pred koncem srečanja, ki ni odločalo o ničemer, priča grozovitemu napadu na našega igralca, posledica katerega so hujše poškodbe obraznih kosti. Dejanje, ki ga ne moremo prezreti, še manj oprostiti, je vredno vsakega obsojanja. Hinavsko, brutalno in nešportno obnašanje ne sodi na igrišča, kakor tudi ne v vsakdanje življenje. Incident, ki smo mu bili priča, smo na kraju prijavili policiji, ki zadevo preiskuje, in verjamemo, da bo prišla do pravičnega zaključka. Na tem mestu pa pozivamo tudi MNZ Maribor in NZS k ustreznim sankcijam, ki pritičejo takšnemu napadu," se je na svoji facebook strani odzval NK Pohorje Ruše.

Obsodili napad in ga odstranili iz ekipe, soigralci šokirani
Oglasili so se tudi v Dobrovcah ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: slovenija, 3.-snl

Članki iz rubrike