Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 12.05.2018 11:58:49

ANTE ŠIMUNDŽA iz Mure v Maribor? RAZKRIVAMO, kakšno je stanje duha v Fazaneriji!

Drago Wernig - TAKA
Vodilni možje soboških črno-belih se na namigovanja o nadaljnji usodi svojega trenerja niso odzvali.

Navijači Mure seveda verjamejo, da si bodo njihovi ljubljenci na tekmi s Taborom dokončno zagotovili prvoligaško vozovnico in da bo nedeljsko pozno popoldne v Fazaneriji zaznamovalo slavje. Črno-beli bi že s točko tudi teoretično potrdili prvo mesto na lestvici, v pričakovanju dvoboja s Kraševci pa je kot bomba odjeknila informacija, da ni izključeno, da Ante Šimundža odšteva zadnje tekme na soboški klopi oziroma da bi se po koncu sezone utegnil vrniti v Ljudski vrt, kjer Zlatko Zahović in Darko Milanič menda nista več na isti valovni dolžini.

"Začeli smo pogovore o nadaljnjem sodelovanju, vendar nismo dorekli še ničesar konkretnega. Predvsem zato, ker smo zdaj osredotočeni na to, da postavimo piko na i, da si zagotovimo napredovanje med prvoligaše. Potem bomo začeli intenzivno delati načrte za naprej. Oziroma jih bomo razkrivali," je pred dnevi, še pred tem, ko je v javnost prišla informacija o poku pod Kalvarijo, za Ekipo SN povedal podpredsednik in športni direktor Mure Denis Rajbar.

A medtem so se razmere vendarle spremenile. O odzivu Anteja Šimundže smo že poročali, seveda pa nas je zanimalo, kaj zdaj o vsem skupaj pravijo vodilni možje Mure? V petkovem popoldnevu so se udeležili odprtja prenovljenega igrišča z umetno travo v Fazaneriji, vzdušje je bilo zelo sproščeno. Pomerili so se tudi v nogometnih veščinah, črno-beli dres si je v ekshibicijski preizkušnji prav tako nadel Ante Šimundža in se dvakrat vpisal med strelce. O trenerskem vprašanju pa ni bilo govora. V Muri se sicer na namigovanja o morebitni vrnitvi nekdanjega odličnega napadalca  v štajersko prestolnico uradno niso odzvali, toda dobro obveščeni viri pravijo, da so alfa in omega kluba Robert Kuzmič in njegovi sodelavci glede tega povsem mirni. Karkoli naj bi to pomenilo ...

Članki iz rubrike