Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.04.2018 09:54:00

Andrej Razdrh IMA NOVEGA! Nekdanji trener ljubljanske Olimpije podpisal pogodbo s SLOVENSKIM KLUBOM, ki ga bo prevzel v naslednji sezoni

www.alesfevzer.com
Andrej Razdrh se vrača med aktivne trenerje.

Nekoč se ga je držal sloves najboljšega trenerja za mlade, blestel je predvsem v pogonu Interblocka. Potem je bil tudi trener članske ekipe Olimpije, nazadnje je vodil mladinsko šolo kluba iz Ljubljane. Toda pred meseci ga je Milan Mandarić odpustil in Andrej Razdrh je do danes miroval in polnil baterije. A Vrhničan se zdaj vrača v svet aktivnih trenerjev, našel je namreč novega delodajalca.


Razdrh se je za sodelovanje dogovoril z drugoligašem Taborom iz Sežane, toda tega bo prevzel šele po koncu aktualne sezone, ko bo na klopi zamenjal Uroša Baruta. "Obdobje, ki je pred nami, predstavlja velik izziv za našo nogometno zgodbo. Zato smo pri izbiri trenerja iskali človeka, čigar izkušnje, strokovnost in osebnostne lastnosti sovpadajo z ambicioznimi načrti NK Tabor Sežana. Andrej Razdrh je v svoji trenerski karieri že dokazal, da je kos največjim izzivom in pritiskom članskega nogometa, ob tem pa je njegova filozofija naklonjena razvoju mladih talentiranih nogometašev. Verjamem, da bo ekipa CherryBox24 Tabor Sežana pod Razdrhovo taktirko že v naslednji sezoni predstavljala resnega kandidata v boju za prvoligaško vozovnico," je povedal direktor kluba Davor Škerjanc.

41-letni Razdrh je dodal: "Za prihod v Sežano sem se odločil na podlagi ambicioznih načrtov kluba in glavnega sponzorja CherryBox24. Velik izziv zame osebno je, da v najkrajšem možnem času, klub ponovno pripeljemo v 1. slovensko nogometno ligo."

Članki iz rubrike