favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
0 24.04.2018 13:13:17

DRAMA najboljšega strelca 2. SNL. Po treh golih v Ljubljani ga je obšla slabost, zato je ... (video)

Drago Wernig - TAKA
Odlični napadalec Nafte je bil prisiljen dvoboj proti Iliriji končati predčasno.

Zadnji drugoligaški krog je zaznamoval Marko Roginić, ki je prispeval največji delež k prepričljivi zmagi Nafte nad Ilirijo. Lendavčani so slavili s 4:0, hrvaški napadalec pa se je trikrat vpisal med strelce in se povzpel na vrh lestvice strelcev. Do zdaj je dosegel 17 zadetkov, njegova najbližja zasledovalca Luka Bobičanec in Rok Sirk sta bila uspešna trikrat manj.

Neopažena pa je ostala drama, ki jo je v končnici obračuna v Športnem parku Ilirija doživljal 22-letni mladenič iz Varaždina. V vročem sobotnem zgodnjem popoldnevu je v zadnjih trenutkih, kmalu zatem, ko je še tretjič zadel v polno, obležal na tleh in zahteval zamenjavo, Franc Fridl je namesto njega v igro poslal Patrika Vöröša.

Roko na srce temu nihče ni pripisoval pretirane pozornosti. Prevladovalo je mnenje, da bržčas gre za lažjo poškodbo in da se je trener Nafte v zadnjih trenutkih želel izogniti nepotrebnemu tveganju, toda resnica je drugačna.

"Obšla me je slabost. Res sem se počutil zelo slabo, preprosto nisem mogel več zdržati na nogah. Legel sem na travo in zahteval zamenjavo. Na srečo ni bilo nič hujšega," je nekaj dni pozneje priznal Marko Roginić in navedel morebitni razlog za kolaps. "Da, najbrž sem kriv sam, ker do tekme nisem nič jedel. Namesto hrane sem zaužil le gazirano pijačo. Vem, da to ni prav, da bi moral ravnati drugače, a tako pač je. Toda zdaj je pomembno, da je vse v najboljšem redu," je pristavil najboljši strelec na drugoligaškem prizorišču. V priloženem videu si oglejte, kako je Marko Roginić 'sam premagal' Ilirijo, četrti gol je prispeval Vedran Vinko.

Članki iz rubrike