Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.04.2018 11:00:55

DRAMA V SLAČILNICI JUVENTUSA! Veliki Buffon obračunal s TEM soigralcem, krivcem za DVA PORAZA!

vszi
Poraz proti Napoliju je očitno zanetil kar nekaj isker.

Kot poroča slovita La Gazzetta dello Sport, je v slačilnici Juventusa prišlo do hudih trenj, pri čemer sta bila v glavni vlogi vratar in kapetan moštva Gianluigi Buffon ter maroški branilec Mehdi Benatia. Zgodilo se je po nedeljskem porazu proti Napoliju, po katerem ima stara dama le še točko prednosti na vrhu lestvice in izjemno težaven spored v zaključnih štirih krogih. Prav neverjetno pa je, kako naj bi do velikega zapleta prišlo.

Nekateri igralci Juventusa naj ne bi bili zadovoljni z Buffonovo gesto, potem ko je legendarni Gigi po porazu odšel do vsakega posamičnega nogometaša Napolija, mu čestital in ga objel. Ni čisto jasno, ali je Benatia ob tem Buffonu tudi kaj glasno očital, je pa jasno, da je Buffon po razpletu dogodkov marsikaj očital njemu. Z Maročanom je bojda zelo glasno in zelo ostro besedno obračunal, pri čemer je iz omare padel tudi kakšen okostnjak.

Buffon je Benatii očital katastrofalno posredovanje v 89. minuti sobotne tekme, ko je bil prav Maročan zadolžen za Koulibalyja, ki je popolnoma sam sredi kazenskega prostora streljal z glavo in zadel za končnih 1:0. Očitno pa je Buffona to zmotilo v paketu z Maročanovim posredovanjem v Madridu, kjer je ravno Benatia naredil slavni prekršek nad Lucasom Vazquezom, ki je privedel do enajstmetrovke za Juventusov izpad iz lige prvakov.

No, morda pa vendarle ni bil kriv angleški sodnik Michael Oliver, čigar dejanje je Buffon označil za dejanje živali ali ubijalca, ki ima namesto srca kanto za smeti ...    

Značke: buffon, benatia, juventus

Članki iz rubrike