mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 21.04.2018 08:10:41

V Ljudskem vrtu gor raste ROJENI GOLGETER! V mladinskem pogonu Maribora se kali nogometaš, ki je v tej sezoni zabil že neverjetnih 40 ZADETKOV!

Grega Wernig
Izjemna strelska statistika nogometaša Maribora.

Je že tako, da se v Mariboru ne morejo ravno pohvaliti s tem, da imajo v članski ekipi veliko doma vzgojenih nogometašev. A očitno zdaj v mladinskem pogonu štajerskega velikana gor raste nogometaš, pred katerim bi lahko bila izjemna prihodnost. V selekciji do 15 let blesti nogometaš znanega priimka: Adriano Bloudek. Gre za sina nekdanjega branilca Ingmarja Bloudka. Njegov dedek je kultni Marin Bloudek, stric Sandro Bloudek, ki se je kalil tudi pri slovitem Milanu.

Najmlajši Bloudek se dokazuje v napadu, kjer mu gre izjemno dobro. V tej sezoni se je namreč med strelce vpisal že - verjeli ali ne - kar ŠTIRIDESETKRAT! Da, prav ste prebrali, nadarjeni fantič je zabil neverjetnih 40 zadetkov, dosegel je slabo polovico zadetkov svojega kluba, ki vodi na lestvici lige U-15.

Toda ob tem je zanimivo, da Bloudek sploh ni prvi strelec tekmovanja. Še večkrat se je med strelce vpisal Benjamin Šeško. Napadalec Krškega ima celo devet zadetkov več!

adriano bloudek
Adriano Bloudek
Gazprom

Članki iz rubrike