pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 20.04.2018 18:26:52

RAZKRITA VELIKA SKRIVNOST! Nemočni Parižani pa se zdaj BOJIJO, da bodo OSTALI BREZ NEYMARJA!

Reuters
Že vrabci na vejah čivkajo, da je Neymar nezadovoljen v PSG-ju in da bi rad po hitrem postopku zapustil francosko prestolnico.

Zdaj pa je v javnost prišla podrobnost iz Brazilčeve pogodbe, ki je močno razburkala domišljijo nogometnih navijačev in tudi lastnikov vseh najpremožnejših klubov.

Španski El Pais je razkril, da ima Neymar v pogodbi s PSG-jem zapisano odkupno klavzulo. Ta bo aktivna postala 1. septembra, vsota, ki je v njej zapisana, pa naj bi znašala okoli 300 milijonov evrov.



Torej približno 80 milijonov več kot je bila odškodnina, ki so mu jo v pogodbo zapisali pri Barceloni in zaradi katere so Katalonci naposled tudi ostali brez njega. Podučeni s to izkušnjo zdaj pri PSG-ju živijo v negotovosti, saj nikakor niso želeli, da bi ta informacija prišla v javnost.

Skratka, to pomeni, da bo PSG poleti lahko obdržal Neymarja, po koncu prestopnega roka pa bo lov nanj spet odprt, tako kot je bil pri Barceloni. Znano je, da so bili Real, Manchester United in Manchester City že v stiku z Neymarjevimi zastopniki, pri čemer jih je zanimalo, kakšni so Brazilčevi načrti za obdobje po PSG-ju.

Članki iz rubrike