stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 21.04.2018 07:35:11

Je bila nogometna zveza KRIVIČNA do Dušana Kosića, ki bo izpustil tekmo z Olimpijo? Rodolfo Vanoli jo je kot trener zmajev odnesel NEPRIMERNO BOLJE!

www.alesfevzer.com
V nedeljo se bo zadnja četrtina sezone 2017/18 začela tudi za Celje in Olimpijo.

Na zadnji delovni dan tega tedna so v taboru Celja prejeli vse prej kot vzpodbudno novico. Nogometna zveza Slovenije je namreč kaznovala njihovega trenerja Dušana Kosića, pri tem je bila vse prej kot milostna. Ker je Ljubljančan na začasnem delu v mestu ob Savinji na tekmi z Domžalami za trenutek izgubil živce in v besu brcnil stožec na zelenico, v naslednjem krogu ne bo smel voditi svoje ekipe. Usoda je želela, da se bo to zgodilo na tekmi z Olimpijo, ki je v šampionski sezoni 2015/16 prav tako trepetala pred podobno kaznijo NZS. Toda tedaj je bila slednja precej bolj milostna.

V tisti sezoni je na klopi Olimpije sedel Rodolfo Vanoli, ki je na gostovanju v svojem Kopru prav tako za trenutek izgubil živce. V navalu besa je na tla zalučal plastenko vode, tudi njega je sodnik poslal na tribuno. Toda NZS mu tedaj ni naprtila "Kosićeve kazni"; če bi mu jo, Olimpije ne bi mogel voditi na večnem derbiju z Mariborom. Namesto tega je moral Italijan plačati 500 evrov, toda na klop se je lahko usedel že na naslednji tekmi. Je bilo krivo, da se je Vanoli po tekmi opravičil? Se Kosić morda ni? Kakorkoli, na nedeljski tekmi bo zgolj gledalec ...

Članki iz rubrike