Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.10.2016 20:17:44

Milanič po Gorici: Zahović pravi, da bo najbrž Real

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so unovčili ugodno izhodišče iz Nove Gorice in si na povratni tekmi v Ljudskem vrtu zagotovili želeno napredovanje v polfinale pokalnega tekmovanja. Morali so se krepko potruditi, gostje so pretili vse do zadnjih trenutkov dvoboja.

Vijoličasti so niz brez poraza podaljšali na 12 tekem - devetkrat so zmagali in trikrat remizirali. "Izločili smo zelo zahtevnega tekmeca, ki je pokazal zelo dobro podobo, a gremo zasluženo naprej. Če izvzamemo črne minute v prvem polčasu, za našo mrežo ni bilo pretirane nevarnosti. Fantje so zaslužijo pohvale, nizajo uspešne rezultate. Tudi tega moramo šteti kot uspešnega, saj smo se uvrstili v polfinale," je bil zadovoljen Darko Milanič. O morebitnem tekmecu v polfinalu je hudomušno pristavil: "Športni direktor pravi, da bomo glede na to, kako so nam žrebi naklonjeni, bržčas dobili Real ..."

Miran Srebrnič kakopak ni bil srečen, a bil je ponosen na predstavo svojega moštva: "Igrali smo perfektno tekmo. Imamo karakterno ekipo, ki je sposobna igrati odličen nogomet. Morda bi si zaslužili več. Škoda, ker smo izpadli, a upam, da bomo ostali dvignjenih glav."

Članki iz rubrike