franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 26.10.2016 17:30:00

V Zavrču potrdili, da članske ekipe nimajo več

Arsen Perić
Tako kot smo napovedali, bo 2. SNL v nadaljevanju sezone imela le še devet članov. V Zavrču so potrdili, da so zaradi pomanjkanja denarja izstopili iz tekmovanja.

"Pričakovali smo, da bodo rezultati taki, kot so. Po koncu prve lige je bil osip v moštvu strašanski. Poskušali smo z mladinci in nekaterimi, ki so ostali brez klubov. Veseli smo bili, da smo sploh zbrali ekipo za nastopanje v drugi ligi," je za rtvslo.si dejal častni predsednik Roman Vuk, brat nekdanje alfe in omege kluba Mirana Vuka, ki okreva po srčni kapi.


Poudaril je, da v Zavrču ostajajo vsi mladinski pogoni, z njimi bodo tekmovali še naprej: "Članskega moštva do naslednje jeseni ne bo. Potem ga bomo skušali spet sestaviti. Želja upravnega odbora je, da nas bodo takrat uvrstili v super ligo, rang pred tretjo ligo. Tako so šli na roko tudi Muri in Dravi. Najslabši scenarij bi bil, da nas dajo v zadnjo ligo, ampak tudi tam bomo igrali." 

Haložani, ki so še v prejšnji sezoni igrali med prvoligaši, so doslej v 2. SNL v 12 krogih zmagali le enkrat in so s sedmimi točkami na predzadnjem mestu. Prvič so se v prvo ligo uvrstili v sezoni 2012/13 in bili nato dvakrat peti, v minuli sezoni pa deveti.

Značke: zavrč, roman-vuk, 2.-snl

Članki iz rubrike