Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
19.09.2015 15:31:25
Deli članek:

Mis Slovenije na nogometnem igrišču

Marko Vavpotič

Mateja Kociper bo v sosedskem obračunu izvedla začetni udarec.

Za slovenskimi tretjeligaši so štirje prvenstveni krogi. Tekme v vzhodni skupini še naprej ostajajo najbolje obiskane, pri tem bo ostalo tudi po tem koncu tedna. Zgodil se bo namreč vroč sosedski derbi in hkrati obračun vodilnih ekip na lestvici, ki bo zagotovo privabil lepo število gledalcev. Odrančani bodo gostili Beltinčane, ki se lahko po dozdajšnjih štirih preizkušnjah kot edini pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom. V nekdanjem prvoligašu ne skrivajo, da jih zanima zgolj in samo napredovanje med drugoligaše, za Štefana Škaperja in njegove varovance bo nedeljski dvoboj zagotovo pravšnji preizkus trenutnih sposobnosti. Gostitelji so aktualni prvaki in so tudi v tej sezoni sestavili zanimivo zasedbo, toda kljub zavidljivemu točkovnemu izkupički do zdaj še niso blesteli. Izjema je morda dvoboj z Muro, ki so jo prepričljivo ugnali s 3:0, na preostalih tekmah je bilo nihanj preveč.

Ob novem igrišču v kraju, ki se lahko pohvali z najboljšo ajdovo kašo na svetu, je torej pričakovati veliko ljubiteljev najpomembnejše postranske stvari na svetu. Ozračje bo prijetno, že danes pa lahko napovemo, da je lepota zagotovljena. Za lepoto igre roke ne bomo dali v ogenj, tega ne moremo obljubiti, žensko lepoto pač. Ker bo posebna gostja uradno najlepše dekle na sončni strani Alp Mateja Kociper, ki prihaja iz Odrancev. Aktualna mis bo izvedla tudi začetni udarec, nakar bo stiskala pesti za svoje sovaščane.

Jutri bo zanimivo tudi v Fazaneriji, kjer bodo gostovali sosedi iz Bakovcev, ki so s solidnim začetkom prvenstva marsikoga presenetili. Na drugi strani Mura še vedno ni v želenem ritmu, a če se nameravajo črno-beli resneje spogledovati z vrhom, si poraza preprosto ne smejo privoščiti.