Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.08.2015 14:41:19
Deli članek:

Fazanerija v pričakovanju Celjanov

Aleš Cipot

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so izžrebali pare 2. kroga pokalnega tekmovanja.

Znani so pari 2. kroga Pokala Slovenije, ples kroglic je določil en prvoligaški dvoboj. Za napredovanje se bodo udarili nogometaši Rudarja in Krke, nadvse zanimivo bo znova v Fazaneriji, Mura bo tokrat poskušala presenetiti Celjane. Olimpija, ki je napredovala brez boja, bo gostovala v Ivančni Gorici, Mariborčane čaka potovanje v Tolmin, Domžalčani se bodo odpravili v prestolnico, kjer bodo merili moči z Ilirijo, branilci naslova iz Kopra se bodo v gosteh pomerili z ambiciozno Zarico, Zavrč si bo skušal uvrstitev v nadaljnje tekmovanje zagotoviti v Veržeju, akterja edinega drugoligaškega dvoboja sta Drava in Triglav.

Tekme bodo odigrane 9. in 16. septembra, natančen datum posamezne preizkušnje bo odvisen predvsem od vabil v člansko in mlado izbrano vrsto, 8. september je namreč reprezentančni termin.
Pari 2. kroga Pokala Slovenije: Zarica Kranj - Luka Koper, Drava Ptuj - Triglav Kranj, Ivančna Gorica - Olimpija Ljubljana, Ilirija - Domžale, Rudar Velenje - Krka, Farmtech Veržej - Zavrč, TKK Tolmin -Maribor, Mura - Celje