Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2014 00:07:58
Deli članek:

2. SNL: V Kidričevem obračun neporaženih

Drago Wernig - TAKA

Uvodnih 180 minut na drugoligaškem prizorišču je razkrilo izenačenost ekip, s stoodstotnim izkupičkom se lahko pohvali le Aluminij. Bo pri tem ostalo?

Pred drugoligaši so tekme 3. prvenstvenega kroga, v središču pozornosti je dvoboj neporaženih ekip v Kidričevem. Udarila se bosta Aluminij in Farmtech Veržej, v prednosti so seveda gostitelji, ki so pokalno tekmovanje očitno vzeli nekoliko bolj z "levo roko", a tudi Prleki, ki so se med tednom mučili na Ptuju, niso brez možnosti. Vsekakor se obeta zanimiva tekma, gledalci bi morali priti na svoj račun.

Novinci iz Tolmina bodo gostili Kranjčane, ki še vedno iščejo želeno formo. Ali pa je vloga favorita, ki jim jo pripisujejo mnogi, vendarle prezahtevno breme?

Dravinja Kostroj je doslej edina brez točke, toda v Slovenskih Konjicah so prepričani, da bo že danes popoldne drugače, Šmarčani se zdijo pravšnji nasprotnik za uresničitev želenega scenarija.

Negotovo bo pod žarometi krškega stadiona Matija Gubec, kajti dejstvo je, da Roltek Dob ni več zasedba iz pretekle sezone, tudi motivacija bržčas ni več na najvišji ravni, v Ankaranu v dvoboju s Šenčurjem pričakujejo drugo zmago.


Pari 3. kroga:

Danes ob 17. uri: Dravinja Kostroj - Šmartno 1928, TKK Tolmin - Triglav; ob 19. uri: Krško - Roltek Dob
Jutri ob 17. uri: Šenčur - Ankaran Hrvatini, Aluminij - Farmtech Veržej