Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2024 13:57:53
Deli članek:

Motorju slovenske reprezentance se obeta sanjska pogodba: noro, kakšno plačo ima zdaj na mizi

Martin Metelko

Adam Gnezda Čerin je pred podpisom nove pogodbe.

Eden tistih nogometašev slovenske reprezentance, ki so na letošnjem evropskem prvenstvu opozorili nase, je prav gotovo Adam Gnezda Čerin. Brez njega si prve enajsterice Slovenije ne moremo več predstavljati, postal je nekakšen tihi motor te izbrane vrste in po odličnih predstavah, ki jih je pokazal tudi ne Euru, je imel nemalo snubcev. 

Zelo glasno in neposredno je bilo zanimanje zagrebškega Dinama, nazadnje pa je Adam Gnezda Čerin ostal pri grškem Panathinaikosu in je očitno pripravljen prisluhniti svojim trenutnim delodajalcem. Kot poroča grški Sport, ima Gnezda Čerin zdaj na mizi novo ponudbo grškega velikana, in to kakšno! Trenutno naj bi po poročanju grških medijev zaslužil okrog 280 tisoč evrov na sezono, po novi pogodbi pa naj bi njegova letna plača pri Panathinaikosu znašala 800 tisoč evrov, kar je skoraj trikratnik njegovega trenutnega zaslužka. 

Ali bo to ponudbo odlični vezist sprejel ali ne, bomo izvedeli v naslednjih dneh, nedvomno pa je s tem Panathinaikos dal vedeti, kako zelo pomemben člen je za klub in kako zelo ga cenijo.