senecura-dom-starejših-občanov-pivka, postelja Svet24.si

Alarmantno stanje v domovih za starejše: ...

kučan-in-udba, igor-omerza, predstavitev-knjige Svet24.si

Foto: Na predstavitvi Omerzove knjige o Kučanu ...

Valentina Prevolnik Rupel, ministrica za zdravje Necenzurirano

Zdravniške "dvoživke": zakaj ministrica ...

janez jansa sr (2) Reporter.si

Janez Janša je glas za tranzicijsko levico: iz ...

pogacar 22 Ekipa24.si

Zmanjkuje mu prostora! Pogačar je enostavno ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

luka doncic Ekipa24.si

Zdaj je jasno: Luka Dončić lahko podpiše ...

nu
nu
1 15.05.2024 19:45:23

Da bi prepovedal zabijanje Šeška in Dončića? Kek z odgovorom, ki daje misliti: Včasih sem bil ...

Profimedia
Selektor Slovenije Matjaž Kek v odmevnem intervjuju za Ekipo SN.

Velika slovenska zvezdnika Benjamin Šeško in Luka Dončić sta bolj ali manj dogovorjena, da se bosta - če bo za to prava priložnost - to poletje spoznala, velika nogometaševa želja pa je, da bi pri tem zabil na košarkarjevo podajo. Mnogi so se ob tem bali, da bi rdečo luč v skrbeh, da ne bi prišlo do česa nepredvidenega utegnil prižgati nogometni selektor Kek, zato je novinar v omenjenem intervjuju dejal, ali naj ga sploh vpraša, ali bo vse skupaj dovolil. "Ste me že vprašali," se je nasmejal Kek in nadaljeval: "To so zadeve, ki so mi pomembne. V tem pogledu sem drugačen kot pred leti."

Novinar je previdno nadaljeval, češ ali naj zgolj mečeta in se izognita Benijevemu zabijanju, vendar pa je Kek presenetil z odločnostjo: "Ne, ne, ne – naj kar zabije, če želi, če ga veseli in če čuti tako. Kot pri vseh drugih stvareh sam nosi svojo odgovornost. Dandanes te stvari spadajo zraven oziroma si lahko vesel, če dosežeš točko, na kateri se kaj takega nalepi nate. Ne bom rekel, da smo bili mi v Sloveniji včasih preveč zategnjeni – rekel bom, da sem bil predvsem preveč zategnjen jaz sam."

Selektor je to tudi pojasnil: "Rad sem imel nogomet kot svoj svet, pa neko tovrstno izolacijo, a sem sčasoma videl, kako pomembne so postale stvari, kot je ta Šeškova želja, in kot bi bila možnost, da se mu uresniči. Gre za utrip športa, utrip javnosti in prepričan sem, da po enaki logiki Luka želi spoznati Benija in metati z njim, morda pa tudi brcniti kakšno žogo proti golu. Super, če pride do česa takega – mar sploh obstaja kaj boljšega, kaj bolj pozitivnega. Nasploh se mi zdi, da se vsi spreminjamo v tej smeri, da radi iščemo in poudarjamo pozitivne stvari, da stremimo k dobri energiji in optimizmu."

Značke: šeško, dončić, kek

Članki iz rubrike