zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
4 02.11.2023 11:12:52

Pomemben trenutek za mladega slovenskega dragulja, po tem se je oglasil tudi sloviti Fabrizio Romano

Slovenija dobiva novega nogometnega dragulja?

Sredina tedna je bila tudi v Italiji rezervirana za pokalno tekmovanje. Za slovenske ljubitelje športa je bil še posebej zanimiv obračun Udineseja in Cagliarija. Ekipa iz Vidma je morala priznati premoč tekmecu, ki je zmagal z 2:1. V članski ekipi pa je za črno-bele debitiral šele šestnajstletni David Pejičić. Trener Gabriele Cioffi mu je namenil dobre pol ure igre, mladi noogmetaš pa je zelo dobro izkoristil te minute.

Še več, trener Udineseja ga je po tekmi javno izpostavil: "David Pejičić je bil videti, kot da je star 30 let. Seštejte naše nastope v serie A in nastope nogometašev, ki jih je v ekipo postavil Cagliari. Mladi fantje z igranjem pridobivajo izkušnje, veliki fantje jih že imajo. Jaz lahko samo ploskam, saj smo v 90 minutah s Cagliarijem remizirali. Imeli smo zelo nizko povprečno starost; nočem biti učitelj številk, ampak takšna je realnost. Zame so ti fantje s to predstavo vseeno zmagali."

Po prvi Pejičićevi tekmi v članski ekipi se je oglasil tudi Fabrizio Romano, ki je poročal o njegovi prvi tekmi in dodal, da se je mladi slovenski nogometaš odločil podaljšati pogodbo z Udinesejem čeprav je imel številne ponudbe drugih odličnih klubov. 

Članki iz rubrike