zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 02.11.2023 09:36:43

To pa ni kar tako: Benjamina Šeška 'lovi' ta angleški velikan

Profimedia
Benjamin Šeško je s svojimi izjemnimi predstavami opozoril nase.

Čeprav je Benjamin Šeško v zadnjih tednih in mesecih dokazal, da ima izjemen občutek za zadetke, pa mu je njegov Leipzig letos namenil le 391 minut igralnega časa. Mladi napadalec večino tekem začenja s klopi in dobiva le drobtinice, kar je za marsikoga glede na to, kako 'vroč' je, zelo nerazumljivo.

Že nekaj mesecev po prihodu v nemško bundesligo pa ne manjka zanimanja zanj. Zadnji v igri se je po poročanju angleških medijev kot sta Daily Express in Daily Star znašel londonski Arsenal. Šeško naj bi bil tarča Arsenala že to zimo, a je zaradi pravil premier lige o igranju nogometašev, ki so mlajši od 21 let (kar Šeško), veliko bolj verjetno, da bi ga topničarji kupili poleti. Da se Arsenal zanima za profil nogometaša, kot je slovenski napadalec, ni niti malo presenetljivo. V konici napada se zanašajo na mladega domačega nogometaša Eddieja Nkethio, ki je na zadnji tekmi angleškega prvenstva sicer dosegel hat-trick, in na Gabriela Jesusa, ki pa ima nemalo težav s poškodbami.

Leipzig naj bi trenutno ceno za Šeška postavil nekje okrog 40 milijonov evrov, kar je nedvomno cena, ki bi si jo topničarji lahko privoščili. 

Članki iz rubrike