nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
13 25.05.2023 08:50:40

Prestopna bomba na vidiku! Slovenski reprezentant tarča italijanskega prvaka, cena pa ...

Profimedia
Jaka Bijol se lahko pohvali z odlično sezono v dresu Udineseja, ki bo prvenstvo med italijansko elito končal v varnem zavetju sredine lestvice.

Slovenski reprezentančni branilec igra odlično, s svojimi predstavami v prvi sezoni pri zahodnih sosedih je zelo opozoril nase in osupnil marsikoga. Logična posledica so vse glasnejša namigovanja o tem, da bi utegnil že poleti zamenjati klubske barve in narediti naslednji korak naprej v svoji karieri.


Dejstvo je, da se je 24-letni Korošec znašel pod drobnogledom marsikaterega kluba, najbolj vroča pa je kakopak informacija, da se za njegove storitve menda zanima tudi nihče drug kot aktualni prvak serie A Napoli. Ob tem nikakor ni nepomembno, da je vest v javnost posredoval neapeljski Radio Kiss Kiss, ki je o dogajanjih v klubu, ki se je scudetta znova razveselil po dolgih 33 letih, odlično obveščen.

Hkrati dodaja, da Kim Min-jae, ki ga zaradi telesne moči in agresivnega načina igranja pogosto imenujejo 'pošast', skoraj gotovo odhaja in potemtakem bi izbranec Matjaža Keka nasledil južnokorejskega branilca. A zadnjo besedo bo seveda imel Udinese, s katerim ima Jaka Bijol pogodbo sklenjeno vse do 30. junija 2027. Transfermarkt sicer njegovo trenutno tržno vrednost ocenjuje na 10 milijonov evrov.

Značke: bijol, napoli

Članki iz rubrike