nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 15.03.2023 19:50:32

Nov veliki up v Salzburgu: Mladi Slovenec podpisal profesionalno pogodbo z avstrijskim velikanom!

vszi
V Salzburgu se razvija nov veliki slovenski up.

Salzburg in Slovenci. Ljubezenska zgodba, ki traja. Vsi poznamo izjemno uspešno zgodbo, ki sta ju skupaj spisala slovenski dragulj Benjamin Šeško in v zadnjih letih z naskokom najuspešnejši avstrijski klub. Z izjemnimi igrami v dresu Salzburga si je Benjamin Šeško že priigral poletni prestop k Leipzigu, toda Salzburg ima v svojih vrstah že novega Slovenca, ki opozarja nase. 

Gre za izjemno mladega, šele 17-letnega Kristjana Bendro, sicer tudi reprezentanta Slovenije v mlajših selekcijah. Bendra je osrednji branilec, ki je že nekaj časa v Salzburgovi akademiji, zdaj pa ga je doletela velika čast. Avstrijski velikan mu je namreč v podpis ponudil prvo profesionalno pogodbo, ki jo je Kristjan seveda z velikim veseljem tudi podpisal. 

kristjan bendra
vszi
Bendra, ki ga sicer zastopa najbolj znani slovenski agent Amir Ružnić, je prvo profesionalno pogodbo s Salzburgom podpisal v prisotnosti svojega očeta, mame in sestre. Podpis profesionalne pogodbe z najboljšim avstrijskim klubom je seveda odlična novica za Slovenijo. Salzburg je namreč klub, ki profesionalne pogodbe po navadi v podpis daje zgolj velikim talentom ne zgolj avstrijskega, temveč evropskega nogometa. In kdo ve, morda bo Kristjan Bendra v prihodnosti nova velika stvar Salzburga. In bo Avstrijcem ravno z njim uspel nov velik prestop. Tako kot je bilo v primeru Benjamina Šeška ...

Članki iz rubrike