palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 17.01.2023 10:19:31

Odpeljalo se mu je! Mandarić napisal pesem o slovenskem ... Noro! In jo tudi zrecitiral!

Domen Jančič
Milan Mandarić v vsem svojem "sijaju".

Z vsem spoštovanjem do njegove častitljive starosti, a na neki točki bi se človek moral znati ustaviti in se odpovedati javnim nastopom. Ne samo da je nekdanji predsednik Olimpije v srbskem podcastu Biznis priče trosil epske laži o Aleksandru Čeferinu, Nogometni zvezi Slovenije in celo o selektorju Matjažu Keku (če si boste vse skupaj poslušali, boste v popolnem šoku), za nameček je tudi po dolgem in počez popljuval Slovenijo, jo razglasil za neurejeno in koruptivno, za najbolj koruptivno pa je razglasil naše sodstvo. 

Da, prav ste prebrali, človek neštetih mahinacij in manipulacij se je spravil na slovenske organe, natrosil kup izmišljotin in laži o njih, svoje trenutno stanje pa najbolje dokazal s tem, da je voditelju podcasta zaupal, da je o slovenskem sodstvu ... napisal pesem!? Da, še enkrat ste prebrali pravilno. In ne samo to, Mandarić je svoj absurdni umotvor tudi zrecitiral in se ob voditelju v vidni zadregi svoji domislici tudi na vsa usta smejal. Opozarjamo vas, da ogleda lahko škoduje vaši zdravi pameti in duševnemu zdravju - morda pa lahko vseeno poskusite. 

"Pesmico" si lahko v spodnjem posnetku ogledate pri 1:26:15, pred njo in po njej pa lahko slišite tudi vse epske laži, ki se jim smejijo vsi in ki jih z neizpodbitnimi dokazi lahko zavrže in osmeši celo vsak najslabši poznavalec slovenskega nogometa in vsega okrog njega.   

Značke: pesem, sodstvo, mandarić

Članki iz rubrike