Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 17.01.2023 10:01:48

Laži brez meja! Glejte, kaj si je izmislil Mandarić o NZS, Olimpiji in vrnitvi vanjo! Noro ...

alesfevzer.com
Milan Mandarić je očitno dosegel točko, na kateri je izgubil stik z realnostjo.

Poleg šokantne lažnive pravljice, ki jo je v srbskem podcastu Biznis priče "prodal" na temo Aleksandra Čeferina (več o tem na tej povezavi), se nekdanji predsednik Olimpije ni ustavil niti pri razlagi o svojem sedanjem pogledu na Olimpijo. Če bi človek še lahko prebavil njegov pogled na sedanje vodstvo ljubljanskega kluba, ki ga je našel sam in jim porinil v roke svoj propadel projekt - pogorišče, kakršnega je pustil tudi v Belgiji, Angliji in še kje. Vsekakor pa je nemogoče prebaviti laž na neki drugi ravni. 

"Dve uri sem sedel s predstavniki Nogometne zveze Slovenije, ki so me želeli prepričati, naj se vrnem v Olimpijo in naj jo ponovno prevzamem," je med drugim dejal Mandarić, medtem ko je napol dementno razlagal o tem, kaj se mu je dogajalo v Sloveniji ter kako oh in sploh je slaba naša država, kamor je prišel sesat denar. Nedopustne so tako njegove žaljivke na račun Slovenije kot še posebej nova v nizu neverjetnih laži. Kajti iz vseh virov je kristalno jasno, da ni sedel z nikomer in da ga ni nihče nič prosil. 

Že tako ali tako je kristalno jasno, da NZS ne bi nikoli vabila nikogar na čelo nobenega kluba. Lepo vas prosimo, kakšna norost je to?! Kaj šele, da bi vabila Milana Mandarića, lažnivca in pljuvalca vsega slovenskega, nazaj na čelo Olimpije. Norost brez primere, vredna vse obsodbe in pregona.  

Značke: mandarić, olimpija, nzs

Članki iz rubrike