kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 11.08.2022 10:59:24

Kakšna je nadaljnja usoda Anteja Šimundže? Zdaj je vse jasno ...

Vodilni možje serijskih bolgarskih prvakov so se odločili.

Ludogorec ni uresničil velikega cilja. Zasedba iz Razgrada v tej sezoni ne bo igrala v ligi prvakov, jesen na mednarodnem prizorišču bo preživela v ligi Europa ali konferenčni ligi. Slednja je kakopak že zagotovljena, na poti v skupinski del drugega kakovostnega razreda evropskega tekmovanja ji stoji Žalgiris.

Bolgarske sanje je uničil zagrebški Dinamo, dejstvo pa je, da se je na obeh tekmah dogajalo marsikaj. In še veliko več, obilo prahu so dvignile številne sodniške odločitve. Ante Šimundža se je v Maksimirju na njih odzval zelo slikovito. V končnici dvoboja je pokazal simbol zvezanih rok ... Kot nekoč Jose Mourinho. 'V lisicah' sem nemočen, je sporočal mariborski strokovnjak.

A kljub vsej smoli so se po izpadu iz prestižnih kvalifikacij začela pojavljati ugibanja o nadaljnji usodi trenerja. Pri Ludogorcu je v takšnih primerih pač vedno tako, v preteklosti so bili tovrstni porazi za nekatere že usodni. Za Anteja Šimundžo očitno ne bodo, še naprej ima zaupanje vodilnih mož. "Veliko je razlogov, zakaj nismo uresničili namena. Ne le eden ali dva. Potrebujemo nekaj dni, da opravimo temeljito analizo, a sem ponosen na ekipo. V njej vidim karakter, ki ga gradimo. Udarec, ki smo ga dobili v Zagrebu, nas bo še okrepil," je povedal izvršni direktor Angel Petričev in se konkretno dotaknil usode trenerja: "Ne razmišljamo o zamenjavi. Glede tega sem odločen. Pogovarjamo se o programu do konca meseca, ker je situacija zahtevna."

Članki iz rubrike