mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.08.2022 10:28:37

Ostre kritike! Angleži besnijo po prestopu Šeška: Kako globok smo padli, če je on ...

Twitter (RB Leipzig)
Angleški navijači se ne morejo sprijazniti z odločitvijo Benjamina Šeška.

»Končno lahko nehamo slediti novicam tega neznanega kluba,« se je glasil eden od angleških komentarjev pod uradno potrditvijo Salzburga. Ustroj Red Bulla se je držal svojega (dokazanega) koncepta in načela, Benjamin Šeško se je držal postopno začrtane poti, brez preskoka korakov. Vse to je bilo slaba tolažba za angleške navijače, ki so svojo jezo razdelili med vodstvo kluba, slovenskega dragulja, njegove zastopnike in dobro ustaljeno navezo, ki ni skušala tvegati preverjenega recepta.


Na Solnograškem so bili odločni, da 19-letni Slovenec v tem trenutku ni del prodajne izložbe, a je bilo ves čas jasno, da obstaja možnost za izjemo. Za sorodne rdeče bike iz Leipziga so veljali drugačni pogoji, kar je logično in razumljivo. Ampak, kot rečeno, to ni najboljša tolažba za tiste evropske velikane, ki so se močno ogreli za visokoraslega napadalca. Med razočaranimi izstopa Manchester United, ki se je sredi sage zdel ena Šeškovih najverjetnejših destinacij. Rdeči vragi so v prvem krogu angleškega premiershipa doživeli novo hladno prho, ki je le še stopnjevala zahteve po okrepitvah, zdaj pa je prišla naslednja v vrsti zavrnitev. Erik ten Hag išče napadalce, rezervni načrt po Šešku je predstavljal Marko Arnautović, a so tudi to idejo na Old Traffordu hitro opustili. Na radarju je bil tudi Arnautovićev rojak Saša Kalajdžić, neuspešni so bili še v pogajanjih za napadalca Ajaxa Antonyja, zdaj pa naj bi se obrnili k nogometašu PSV-ja Codyju Gakpoju. Sol na rane občasno doda še Barcelonin Frenkie de Jong, ki se na vse načine poskuša izogniti prestopu v Manchester.

Razočaranih in besnih komentarjev na angleških kanalih po potrjeni prihodnosti Benjamina Šeška tako ni manjkalo. Navijači vodstvu kluba očitajo nesposobnost, s tem neuspehom je angleški velikan po mnenju marsikoga dosegel novo dno. »Kako globoko smo padli, če nekdo raje izbere Leipzig kot nas?« se sprašuje eden od obupanih podpornikov.

Članki iz rubrike