franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 10.08.2022 10:20:09

Bo Maribor do konca prestopnega roka še okrepil svoje moštvo? Tu je odgovor Šulerja ...

Grega Wernig
Bodo vijoličasti v zadnjem mesecu prestopnega roka še poskušali okrepiti svojo zasedbo.

Poškodba Maxa Watsona je poskrbela za dodatne skrbi v vijoličastem taboru. Radovan Karanović se bo moral v naslednjih tednih tako znajti brez odličnega Šveda, štoperska zasedba pa je dokaj okrnjena. Namesto Watsona bo najverjetneje v prvo postavo vskočil Sven Šoštarič Karič, ki bo v osrčju obrambe igral skupaj z Nemanjo Mitrovićem, tukaj je še Luka Uskoković, na katerega pa Radovan Karanović ne računa resno. 

Zaradi novih težav v obrambi in ker se zdi, da bi Maribor potreboval še kakšno pravo okrepitev na drugih položajih, smo Marka Šulerja povprašali, ali je spremenil svoje mnenje glede tega, da je za Maribor prestopni rok končan. Pred dnevi je namreč kolegom iz tiskane izdaje zaupal, da prihodov več ne bo. Zdaj je za naše kolege vse skupaj še enkrat ponovil. 



"Končano je. Prav zaradi takšnih zadev, kot je poškodba Watona, sem vztrajal, naj bo odhodov res čim manj. Odhoda sta bila samo dva; dva prestopa, za katera mislim, da bi bili neumni, če ju ne bi izpeljali. Ker vemo, da zagotovil ni. Tudi če bi Makoumbou in Žugelj ostala, ni nujno, da bi bilo kaj bolje," je dejal Šuler. 

In nadaljeval: "Gotovost kluba je na prvem mestu, seveda pa je bilo vse skupaj zastavljeno tako, da stvari na igrišču najmanj trpijo. Okostje ekipe je ostalo, zraven pa smo pripeljali igralce, ki dajejo širino. Sam sem bil na vse skupaj pripravljen in za tiste, ki so odšli, imamo zamenjave. Fantje, ki so tukaj, lahko kakovostno nadomestijo tiste, ki so odšli. To, kar se nam dogaja trenutno, pa je pač obdobje, v kakršnem se včasih znajdeš, in ni povezano s kakovostjo kadra. Prav zato v nadaljevanju prestopnega roka ne vidim več kadrovskih premikov."

Članki iz rubrike