Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
1 21.05.2022 21:54:43

Kaj to pomeni? Darko Milanič na derbiju Dinamo – Hajduk, pozdravila ga je …

Bo primorski strokovnjak sedel na klop hrvaških prvakov?

Zadnji krog hrvaškega prvenstva je postregel z derbijem med Dinamom in Hajdukom, toda bil je le prestižnega pomena. Zagrebčani so si že pred tednom zagotovili nov naslov prvaka, Splitčani se pripravljajo na finale pokalnega tekmovanja, razpletlo se je z zmago modrih s 3:1 (0:0). Gostitelji so v 53. minuti povedli z golom Brune Petkovića, v četrti minuti desetminutnega sodniškega dodatka je za izenačenje poskrbel Marko Livaja, nakar sta ob koncu dvoboja zadela še nekdanji član Celja Mislav Oršić in obetavni Martin Baturina.

Jan Mlakar je za zasedbo s Poljuda igral od 84. minute, nadvse zanimivo je, da si je dvoboj večnih tekmecev na maksimirskem stadionu, ki ga je spremljalo 18.353 gledalcev, ogledal tudi Darko Milanič, ki se je pred dnevi razšel s ciprskim Pafosom. In ni bil sam, v njegovi družbi sta bila Saša Gajser ter Sandro Bloudek, ki sta bila njegova pomočnika na razdeljenem otoku.

Mar to pomeni, da bo primorski strokovnjak sedel na klop hrvaškega velikana, ki išče novega šefa stroke, in bo nekdanji trener Maribora nasledil prav tako nekdanjega trenerja vijoličastih Anteja Čačića? O tem lahko za zdaj le ugibamo, a nekaj se očitno ’kuha’, kar bi lahko sklepali tudi ali zlasti po tem, da je Darka Milaniča ob prihodu na stadion pozdravila predsednica uprave Dinama Vlatka Peras …

Še kakšno dodatno informacijo smo poskušali dobiti od zastopnika uspešnega stratega Amirja Ružnića, a njegov telefon zvoni v prazno.

Članki iz rubrike