kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.05.2022 12:56:06

Fantastična novica za navijače Olimpije! Vodstvo podaljšalo pogodbo z igralcem, ki bo popeljal klub do naslova

m24
Dan pred zadnjo tekmo v sezoni 2021/22 iz Stožic prihaja spodbudna novica za vse navijače zeleno-belih. Novo pogodbo z nogometnim prvoligašem iz Ljubljane je danes v klubski pisarni podpisal Timi Max Elšnik. Kapetan članskega moštva je pogodbo z Olimpijo podaljšal vse do poletja 2025.

Nogometaš, ki se je v času igranja med Zmaji prebil tudi v slovensko člansko reprezentanco, bo tako še naprej eden ključnih mož ljubljanskega kluba.

Štiriindvajsetletni nogometaš sredine igrišča se je Olimpiji pridružil januarja 2020. V dresu Olimpije je do danes odigral 71 tekem, na katerih se je med strelce vpisal osemkrat. V statistiko je vpisal tudi sedem podaj.

Pred prihodom v prestolnico je igral v mladinskem pogonu Aluminija, nakar se je leta 2015 preselil v Anglijo. Tam je bil član Derby Countyja, kot posojen igralec je nastopal tudi za Swindon Town, Mansfield Town in Northampton.

elsnik
m24


"Moram priznati, da sem izredno zadovoljen, ker je Timi Max Elšnik podpisal novo pogodbo z Olimpijo," zadovoljstva ne skriva športni direktor Zmajev Mladen Rudonja.

"S to potezo smo jasno pokazali, kakšne so smernice našega kluba. Kakšen je naš dolgoročen cilj. Timi Max je eden ključnih nogometašev Olimpije, glede na prikazano v preteklosti pa si je novo pogodbo več kot zaslužil. Prav tako je podaljšanje sodelovanja s Timijem Maxom dokaz, da resno razmišljamo o slovenskih nogometaših. V prihodnje jih želimo imeti v članski ekipi še več. To je smer, v kateri se želimo gibati. In se tudi bomo," je še dejal Rudonja.

Elšnik po podaljšanju sodelovanja z Olimpijo ni skrival zadovoljstva. "Občutki so odlični. Vsak podpis nove pogodbe je velik trenutek in tokrat ni nič drugače," so bile prve besede 24-letnega nogometaša. "Presrečen sem, ker bom lahko delo, ki ga obožujem, še kar nekaj časa opravljal v dresu Olimpije. Ob tem bi se rad zahvalil vsem v klubu, ker verjamejo vame. Čutim njihovo zaupanje, njihovo podporo. Res je izjemen občutek, ko tako dobro sodeluješ s tako dobrimi ljudmi, ki delijo tvojo željo po uspehu. Prav tako se od samega začetka v Ljubljani odlično počutim, zato niti za trenutek nisem podvomil, ko mi je vodstvo kluba ponudilo podaljšanje sodelovanja. Prepričan sem, da je to pravilna poteza tako zame kot tudi za moj klub. Ob tem bi se rad zares še enkrat iz srca zahvalil predsedniku Olimpije Adamu Deliusu, direktorju Igorju Barišiću, športnemu direktorju Mladenu Rudonji in ostalim, ker so mi tudi v težkih trenutkih – v tej sezoni sem bil dolgo časa poškodovan – stali ob strani in verjeli vame. Res sem vesel, ker se moja zgodba v Olimpiji nadaljuje."


Kapetan je pogodbo z Olimpijo podaljšal tudi zato, ker jo želi popeljati tja, kjer bi jo radi videli vsi – na vrhu slovenskega nogometa. "S prihodom novih ljudi na vodilne položaje Olimpije so se cilj in pričakovanja zvišali. Vsi stremimo k istemu cilju – biti državni prvak. V tej sezoni nam to sicer ni uspelo, a iskreno verjamem, da nam bo že v naslednji. Klub se počasi, a vztrajno postavlja na nove, zdrave temelje. Gradimo ekipo, ki bo sposobna osvojiti prvo mesto v slovenskem prvenstvu, svoj podpis nove pogodbe pa vidim kot delček tega celotnega mozaika. Lepo je biti del te zgodbe, lepo je vedeti, da je Olimpija na pravi poti."

elsnik pogodba
nkolimpija.si

elsnik delius
nkolimpija.si

Članki iz rubrike