sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 21.02.2022 11:45:37

Na Kvarnerju SLAVIJO SLOVENCA, ki je z zadetkoma DVIGNIL TEMPERATURO pred razprodanim jadranskim derbijem (VIDEO)

Slovenski reprezentant Haris Vučkić je v izjemni formi.

Devetindvajsetletni napadalec je v spomladanskem delu hrvaškega prvenstva dosegel že tri zadetke, dva je prispeval k včerajšnji zmagi Rijeke na Šibenikom s 4:2. Vučkić je najprej sredi prvega polčasa dobro meril z glavo in povišal vodstvo svoje ekipe na 2:0, sredi drugega dela igre pa je po okroglem usnju z vso silo udaril z roba šestnajstmetrskega prostora in Dalmatince dokončno spravil na kolena (4:0). No, Šibenčani so do konca tekme (takrat na igrišču Vučkića več ni bilo, je pa zato v igro vstopil Adam Gnezda Čerin) z dvema zadetkoma ublažili poraz.

vuckic 1


Vrh lestvice hrvaške lige je izjemno izenačen. Dinamo je s tekmo manj pri 50 točkah, Osijek ima eno manj, Hajduk (tudi s tekmo manj) ima 47 točk, Rijeka pa veliko četverico zaključuje s 46 točkami.

Rijeka bo v soboto gostovala na Poljudu, jadranski derbi pa je ob predpostavki, da je zaradi še vedno veljavnih ukrepov dovoljena kapaciteta 40 odstotkov, že razprodan.

Navijači kvarnerskega kluba, člani Armade, so po včerajšnji zmagi Vučkiću, Gnezdi Čerinu in njunim soigralcem poslali jasno sporočilo: "V Splitu želimo zmago!" A ta naloga ne bo niti približno lahka, saj je Hajduk v nadaljevanju sezone še brez izgubljene točke, evforija v mestu pod Marjanom pa se temu primerno bliža vrelišču. Na drugi strani Rijeka spomladi igra po sistemu toplo-hladno oziroma zmaguje na domači Rujevici in izgublja v gosteh.

Je pa jasno, da bo na jadranskem derbiju prvi adut reškega trenerja Gorana Tomića prav Vučkić, ki je spomladi od štirih v tej sezoni doseženih zadetkov dosegel tri.

Članki iz rubrike