sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

rb
rb
1 21.02.2022 10:41:41

Kaj pa to?! ANTE ŠIMUNDŽA se je po zmagi OPRAVIČIL, Žan Karničnik v NOVI VLOGI (video)

ludogorets.com
Mariborski strokovnjak z dvema zmagama na klopi Ludogorca.

Ante Šimundža je bolgarsko zgodbo začel na najboljši možni način. Z dvema zmagama! Potem ko so nogometaši Ludogorca na zaostali tekmi v gosteh ugnali Ardo, so bili uspešni tudi v uvodnem spomladanskem krogu. Prav tako v gosteh, v Varni so z 2:1 ugnali Cherno More in ostali na vrhu lestvice s štirimi točkami naskoka pred sofijskim CSKA-jem.

Zasedba iz Razgrada si je ves izkupiček zagotovila v drugem delu prvega polčasa, ko sta v polno zadela Cauly in Spas Delev ob pomoči enega od domačih branilcev. Žan Karničnik je odigral vso tekmo in si prislužil rumeni karton, sodeloval je tudi pri prvem golu. Ob tem dodajmo, da ne igra na položaju, kot smo ga bili navajeni v dresu Mure, njegov nov položaj v osnovni postavitvi 4-2-3-1 je na levi strani obrambne vrste.

Zanimivo pa je bilo tudi po tekmi, v središču pozornosti je bil Ante Šimundža, ki se mu je med tednom pripetil neljub spodrsljaj, ko je nedeljskega nasprotnika zamenjal z mestnim tekmecem Spartakom. "Opravičujem se Cherno Moru za napako. Tako klub kot njegovi navijači so med vodilnimi v Bolgariji," je povedal mariborski strokovnjak, z osvojenimi točkami je bil kakopak zadovoljen. "Bili smo boljši. V nadaljevanju smo imeli še kar nekaj situacij, ki bi jih lahko realizirali, zasluženo smo zmagali. Bilo je jasno, da bodo domačini po zaostanku v drugem polčasu zaigrali drugače. Morali so zadeti, toda bili smo osredotočeni in jim nismo ponudili veliko. V dveh zahtevnih tekmah smo osvojili ves izkupiček, kar je seveda dobro, vendar nas čaka veliko dela, da bi bili še boljši."

Članki iz rubrike