Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.02.2022 13:47:24
Deli članek:

'KOMU PRAVIŠ P**DA?!' Zvezdnik Manchestra VPLETEN V ŠKANDAL! Kamere posnele KAOTIČEN PRETEP! (video)

Posnetek zaslona (Twitter)

Mama Phila Fodna se je zapletla v pretep.

Nogometaši Manchester Cityja so včeraj na svojem stadionu proti Tottenhamu utrpeli šele tretji ligaški poraz v letošnji sezoni, a bi se lahko Liverpool z morebitno zmago na zaostali tekmi 19. kroga z Leedsom (v sredo ob 20.45) sinje modrim približal na tri točke. Odločilni zadetek Harryja Kana v 95. minuti tekme na Etihadu pa ni bil edini sobotni šok za tabor 'meščanov'.

Splet so danes preplavili posnetki pretepa na hodnikih AO Arene v Manchestru, kjer se je sinoči odvijal boksarski dvoboj Amirja Khana in Kella Brooka. V besednem obračunu, po katerem so konkretno zapele tudi pesti, se je znašla mama mladega zvezdnika Manchester Cityja Phila Fodna.
Enaindvajsetletni Anglež se je boksarskega spektakla udeležil s svojo družino, ko je po dvoboju skušal vstopiti v zasebno sobo pa so se na hodniku AO Arene nanj vsule žaljivke iz skupine moških. Nogometaš se je nato umaknil v sobo, njegovo dekle pa se je zapletlo v besedno obračunavanje, ki se mu je kasneje pridružila še Fodnova mama Claire. "Komu pravite piz*a?" je vprašala, ko se moški ni želel umakniti od vrat sobe pa ga je odrinila. Moški se je nato obrnil in s pestjo zamahnil po njenem obrazu, sledil pa je kaos, v katerem je na kratko sodeloval tudi nogometni zvezdnik. Fodnova skupina je moške uspela pregnati s hodnika, vsekakor pa je bila to slaba reklama za varnostno službo, ki bi morala takšno dogajanje v VIP prostorih preprečiti.