evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 27.12.2021 12:34:21

BOMBA IZ ITALIJE! Bo SAMIR HANDANOVIĆ zapustil Inter in se pridružil temu VELIKANU?

Bo Samir Handanović po desetletju zapustil Inter?

Januarja bo Inter tudi uradno obelodanil dogovor z Andreom Onano in potem bo nastopil čas za razmišljanje kaj storiti s Samirjem Handanovićem, prvi vratarjem črno-modrih od leta 2012 in kapetanom od leta 2019. Situacija glede Slovenca še zdaleč ni jasna, vpletene strani se bodo začele o tem pogovarjati čez nekaj tednov, v taboru Interja pa bodo kot prvo želeli razčistiti, ali bi se bil nekdanji član Udineseja pripravljen sprijazniti z vlogo rezervnega vratarja.


Možnost, da bi na koncu Handanović po desetih letih zapustil Inter, vsekakor obstaja. V prid tej tezi pričajo tudi govorice, ki jih je v nogometni svet in na svetovni splet lansiral portal Calciomercato. Slednji piše, da se je Handanovićev zastopnik Fali Ramadani z Laziem pogovarjal o morebitnem prestopu Veroninega napadalca Nikole Kalinića v ta rimski klub. Ob tem naj bi Ramadani športnega direktorja Lazia Iglia Tareja pobaral, kaj si misli o morebitnem Handanovićevem prihodu v prestolnico.

Albanski športni direktor ni zaprl vrat, a se je za zdaj omejil na kupovanje časa. Razlog je preprost, vrata Lazia namreč čuva Španec Pepe Reina, ki bo avgusta dopolnil 40 let. Če se bodo Biancocelesti uvrstili v Evropo, bo pogodba s španskim vratarjem podaljšana še za eno leto in v tem primeru ne bi bilo prostora za še enega (veteranskega) vratarja. V nasprotnem primeru pa bi Lazio lahko postal konkretna opcija za Handanovića. Kot že rečeno gre za zdaj le za govorice, toda Ramadanijeva poteza jasno kaže na to, da je želja njegovega klienta še vedno biti vratar številka ena. Če ne pri Interju, pa kje drugje.

Članki iz rubrike