podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 27.12.2021 11:45:01

UUUU! Navijači ODKRILI PIKANTNO DARILO pod jelko Cristiana RONALDA! Kaj to zdaj pomeni? (foto)

Profimedia
Eden najboljših nogometašev vseh časov na svetu, portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je praznoval božič v razširjenem družinskem krogu.

Ronaldo trenutno nosi dres Manchester Uniteda s katerim je letos poleti podpisal dveletno pogodbo, United pa je zanj Juvetusu plačal 15 milijonov evrov. Toda kljub temu, da je v izvrstni telesni kondiciji, so zelo verjetno 36-letnemu Portugalcu šteti 'dnevi' v najboljših klubih v Evropi. 

Toda...

Ronaldo je na družbenih omrežjih objavil fotografija razširjene družine, pozorni navijači nogometnega asa pa so opazili zanimiv detajl, ki morda razkriva klub v katerega bo odšel Ronaldo po koncu epizode z Unitedom. 
Na družinski božično fotografiji je seveda tudi Ronaldova mama Maria Dolores (ima 66 let). Pod lepo okrašenim božičnim drevescem je seveda cel kup daril, v oko pa je padlo predvsem eno - zeleno. To je zelena vrečka z belimi inicialkami SCP, kar je kratica za Ronaldov domači klub Sporting iz Lizbone. Sportingovo darilo pod Ronaldovim božičnim drevescem? Zakaj? Njegovi navijači so prepričani, da darilo pove veliko več kot je slutiti na prvi pogled. In, da je darilo Sportinga pod drevesce lahko dala le Ronaldova mama, ki je goreča navijačica Sportinga, saj redno objavlja fotografije v zeleno-belem dresu Sportinga. Mama Ronaldo je pred kratkim v nekem podkastu tudi jasno povedala, kaj je njena največja želja. "Zelo resno sem mu povedala: 'Sin moj, preden umrem, si želim, da se vrneš nazaj v Sporting!" je dejala 66-letna gospa mama Ronaldo. Ji bo sin izpolnil željo? 

Članki iz rubrike