elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
4 27.12.2021 07:21:36

Se lahko zgodi PREOBRAT?! Bolgari trdijo, da ima Šimundža še zmeraj HUDO KONKURENCO!

Aleš Cipot
Ante Šimundža bo že danes prispel v Razgrad.

Ko je postalo jasno, da se je Ante Šimundža razšel z Muro, so bili bolgarski mediji kakopak »na nogah«, hkrati so razkrili informacijo, da bo 50-letni mariborski strokovnjak danes pripotoval v Razgrad z namenom, da se spozna s klubom, z razmerami za delo in z vodilnimi možmi Ludogorca opravi zaključne pogovore. Prevladuje mnenje, da zapletov ne bi smelo biti in da bi po tem scenariju najpozneje jutri sledila podpis pogodbe in uradna predstavitev novega trenerja orlov.

Ob tem je zanimivo, da v javnost kljub vsemu vedno znova curljajo nova imena domnevnih kandidatov za klop serijskih bolgarskih prvakov. V včerajšnjem dopoldnevu je tako odjeknila informacija, da je ena od možnosti tudi sloviti Italijan Roberto Donadoni, ki naj bi bil ponujen Ludogorcu. Nekdanji selektor azzurrov je nazadnje vodil kitajski Shenzhen in je že nekaj časa brez kluba, v dozdajšnji trenerski karieri je med drugim vodil Napoli, Genoo, Livorno, Cagliari, Parmo in Bologno.


Nekateri spletni portali omenjajo tudi Joseja Moraisa. Gre za 56-letnega portugalskega strokovnjaka, ki je obilo znanj nabiral od Joseja Mourinha, saj je bil eden od njegovih pomočnikov pri Portu, Interju, Realu in Chelseaju, v samostojni vlogi je med drugim sedel na klopi atenskega Aeka, angleškega Barnsleya, tunizijskega Esperanca, turškega Antalyaspora, ukrajinskih Karpatov iz Lvova ... njegova zadnja kluba sta bila južnokorejski Jeonbuk Hyundai Motors in Al Hilal iz Savdske Arabije.

Toda ne glede na vse je neizpodbitno dejstvo, da Ante Šimundža v Razgrad, kjer je v tej sezoni gostoval z Muro v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov, ne odhaja na »turistični« ogled. Prepričani smo, da se na pot ne bi odpravil, če ne bi bile usklajene že vse podrobnosti sodelovanja, in da je podpis pogodbe potemtakem zgolj formalnost – podpis najbolj donosne pogodbe v njegovi tako trenerski kot igralski karieri.

VEČ O DOGAJANJU V MURI IN SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: šimundža, mura

Članki iz rubrike