Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ba
ba
0 21.11.2021 19:52:21

Dalmacija SLAVI SLOVENCA! JAN MLAKAR odločil jadranski DERBI v osmi minuti sodniškega dodatka in nato NEGIBEN OBLEŽAL (video)

Nogometaši Hajduka slavili na Rujevici.

Pri južnih sosedih je 16. prvenstveni krog postregel z dvema derbijema. Že v soboto so se nogometaši Dinama in Osijeka na Maksimirju razšli z 1:1 brez deleža Maria Jurčevića in Damjana Boharja v slavonski zasedbi, v nedeljskem zgodnjem večeru je bil v središču pozornosti jadranski derbi na Rujevici. Dvoboj Rijeke in hajduka je postregel s srhljivko, ki se je razpletla po okusu Dalmatincev, mož odločitve pa je bil Jan Mlakar, ki je v osmi minuti sodniškega dodatka zadel za končnih 2:3. Slovenski napadalec se je najbolje odzval v gneči po podaji iz kota in iz bližine z glavo zadel v polno za navdušenje navijačev belih, trener Valdas Dambrauskas ga je v ogenj poslal v 80. minuti. Ob trenutku odločitve sta z glavo trčila z enim od domačih branilcev in otrok Domžal ter nekdanji igralec Maribora je negiben obležal na tleh. Soigralci so nemudoma klicali zdravniško službo, vse skupaj je bilo videti precej dramatično, na srečo pa ni informacij, da bi se pripetilo kaj hujšega. Pred tem je za zasedbo s Poljuda dvakrat zadel Marko Livaja, drugi gol je dosegel iz najstrožje kazni, pri gostiteljih sta bila uspešna Josip Drmić, ki je unovčil podajo Harisa Vučkića, ki je bil na zelenici do 88. minute, in Robert Murić z bele točke. Član začetne enajsterice pri Rečanih je bil tudi Adam Gnezda Čerin, igral je do 54. minute.

Na lestvici vodi Osijek, s točko manj je druga Rijeka, Dinamo ima s tekmo manj tri točke manj, četrti Hajduk za vrhom zaostaja za štiri točke.

Članki iz rubrike