nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 21.11.2021 12:41:53

Zvezdnik Bayerna ZAVRAČA CEPIVO in je že drugič v karanteni! Klub ima dovolj, zato mu je naložil BRUTALNO KAZEN

Profimedia
Nemški serijski prvak Bayern je v petek presenetljivo izgubil z Augsburgom, v ozadju obračuna pa prah dviga nekaj drugega.

Tekmo je moral izpustiti reprezentant Joshua Kimmich, najvrednejši nogometaš Bavarcev - zvezdniški obrambno usmerjeni vezist Joshua Kimmich. Že drugič se je zgodilo, da je moral 26-letni nemški reprezentant zaradi stika z okuženo osebo v karanteno. Kimmich namreč zavrača cepljenje proti koronavirusu, kar klubskim veljakom in strokovnemu vodstvu povzroča preglavice.

"Zavedam se vsega, predvsem svoje odgovornosti. Spoštujem higienske ukrepe, na dva ali tri dni se testiram. Vsak naj se odloči za sebe. Jaz nisem 'anticepilec'. Ne pravim, da se kategorično ne želim cepiti, morda bom enkrat v prihodnosti celo spremenil mnenje," je na temo cepljenja pred časom povedal Kimmich.

kimmich
Profimedia


Športni direktor Hasan Salihamidžić je o tem povedal: "Igralec je vse pojasnil, javnost pa tudi pozna naše stališče glede cepljenja. V Nemčiji to res ni obvezno, tako da se lahko vsak sam odloči. Mi priporočamo cepljenje, da bi vsi lahko normalno zaživeli, je pa to stvar vsakega posameznika." Vendar vodilni možje Bayerna so bili naposled primorani ukrepati. Kimmicha so denarno kaznovali - z 800 tisoč evri. Kot so dejali, so igralci dalj časa neuspešno prepričevali, naj se vendarle cepi. Dejstvo, da je že drugič v karanteni in ni na voljo trenerju, je bila kaplja čez rob.

Ob Kimmichu od igralcev Bayerna cepivo zavračajo še Jamal Musiala, Serge Gnabry, Eric-Maxim Choupo-Moting in Michael Cuisance.

Značke: kimmich, bayern

Članki iz rubrike