profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 21.11.2021 18:23:37

Koronavirus ga ni ustavil. LUKA ZAHOVIĆ ostaja VROČ! (video)

pogonszczecin.pl
Nekdanji kapetan vijoličastih odličen v dresu Pogona.

Oktobra je blestel, kar še zlasti velja za obračuna z Jagiellonio in Legio iz Varšave. Luka Zahović je zabijal in podajal ter si prislužil laskavo priznanje najboljšega igralca meseca v poljski prvoligaški druščini, potem pa ga je zaustavila okužba s koronavirusom. Moral je v izolacijo, zaradi česar je izpustil tudi zadnjo reprezentančno akcijo, toda po vrnitvi na igrišče je nekdanji napadalec Maribora v dresu Pogona še naprej odličen. Njegova ekipa se je v 15. prvenstvenem krogu pred svojimi navijači pomerila s Slaskom iz Vroclaca in osvojila pomembne točke, gostitelji so zmagali z 2:1 (0:0).

Šestindvajsetletni Mariborčan je v osmi minuti nadaljevanja načel mrežo gostov, ko se je odlično odzval po podaji v kazenski prostor in ob soočenju z vratarjem meril v daljši kot za svoj četrti gol v dozdajšnjem delu prvenstva in navdušenje na tribunah. Toda prednost je zdržala le nekaj trenutkov, Rafał Makowski je poskrbel za izenačenje po čudoviti podaji nekdanjega člana Olimpije Dina Štigleca, končni izid je postavil Michał Kucharczyk, ki je v 71. minuti zamenjal Luko Zahovića.

Pogon je z osmimi zmagami na tretjem mestu na lestvici, vodilni Lech iz Poznanja ima tri točke več, druga le Lechia iz Gdanska.

Članki iz rubrike