sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 03.11.2021 12:16:19

Darko Milanič kot TRENER IZOLE!? Njegova izpoved TRESE PRIMORSKO, njegova napoved prav tako!

Sodelovanje Darka Milaniča in Damirja Skomine? Legendarni dolgoletni trener Maribora v odmevnem intervjuju namiguje, da ni nemogoče.

Darko Milanič je v velikem intervjuju za EkipoSN razkril, da se ne spogleduje z vrnitvijo v Slovenijo, čeprav je po njegovem mnenju na sočni strani Alp precej zanimivih projektov. 53-letni strateg ciprskega Pafosa ne skriva, da želi tekom trenerske kariere preizkusiti še precej novih okolij, voditi še kakšen klub iz tuje lige. Ko je bilo govora o vodenju kluba, ki igra v slovenski ligi, Milanič sicer ni želel nepreklicno zapreti vseh vrat, ni pa skrival, da je malo možnosti, da ga bo ta izziv v prihodnosti zanimal.

V sproščenem pogovoru je Milanič razkril, da obstaja predel Cipra, v katerega ne bo nikoli več zašel, saj da ga preveč spominja na rojstno Izolo, do katere - to lahko razberemo z njegovih besed - čuti veliko domotožje. "Preveč me spominja na Izolo in kar naenkrat me je prvič v življenju udarila prav neverjetna nostalgija. Uf, kako me je. Uf! Enkrat sem šel in me je zmasakriralo. Tiste ribiške barke, tisto sonce – 'cazzo', ne grem več tja in ni bilo šans, da bi se dobila tam. V Izoli sem tako zelo rad," je dejal. 

Novinarja iz tiskane redakcije je zanimalo, če bi morda spremenil načrte glede delovanja v Sloveniji, v kolikor bi nekega dne dobil ponudbo s strani NK Izole in bi ta igrala v prvi ligi kot stabilen prvoligaš z visokimi ambicijami. "Uf ..." je bil njegov začetni odziv. "V Izoli imajo ljudje noro radi nogomet, okolje je tam sijajno. To bi me res veselilo, vsekakor sem za to." Naj spomnimo, da je direktor NK Izola bivši sodnik Damir Skomina. Številni Izolani pa verjetno že fantazirajo o tem, da bi njihov klub igral v prvi ligi, vodila pa ga bi Darko Milanić in Damir Skomina.

Značke: milanič, izola

Članki iz rubrike