Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ekipa SN
Ekipa SN
4 09.04.2021 13:46:44

Kakšna je resnica o Josipu ILIČIĆU in njegovem 'ponižanju' pri ATALANTI?! Razkrivamo, da ...

Profimedia
Ali Josip Iličić odšteva zadnje tedne v dresu Atalante?

To je vprašanje, ki je aktualno že kar nekaj časa, ugledni italijanski časnik pa je poročal, da naj bi zdaj med njim in trenerjem Gianom Pierom Gasperinijem dokončno počilo in da njuno medsebojno sodelovanje v prihodnje ni več mogoče. Klub iz Bergama naj bi po teh navedbah slovenskega zvezdnika celo ponujal Milanu, toda po poročanju kolegov z Ekipe SN naj bi bila zgodba vendarle nekoliko drugačna.

Naj spomnimo: Corriere della Sera je poročal, da Iličić v naslednji sezoni ne bo več član Atalante, saj naj bi med njim in trenerjem zdaj dokončno počilo. Toda ob tem je najbolj zanimiva, najbolj odmevna in že skoraj neverjetna naslednja trditev Corriere della Sera: ni Josip Iličić tisti, ki se na vsak način trudi oditi, temveč naj bi Kranjčana na vse mogoče načine iz Bergama potiskala prav Atalanta!

A kot pravijo kolegi z Ekipe SN, je po njihovih informacijah zgodba vendarle nekoliko drugačna. "V četrtkovih popoldanskih in večernih urah smo iz vsaj dveh (verodostojnih) virov dobili namiga, da je zgodba Corriere della Sera, ki je tako močno odmevala, vendarle nekoliko privlečena za lase," so zapisali pri Ekipi SN ter dodali, da naj bi bilo neizpodbitno dejstvo, da imajo v Bergamu na mizi ponudbo Milana. In da si ga rdeče-črni želijo v svojih vrstah, vendar ne zato, ker bi ga Atalanta 'ponujala okrog'.

Članki iz rubrike