pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 09.04.2021 08:29:38

Zvezdnik MURE brez ovinkarjenja udaril po ukrepih: To je CIRKUS in povem vam, zakaj!

Aleš Cipot
Slovenski športniki so nezadovoljni s trenutnim stanjem v državi.

Medtem ko velika večina trgovin, nakupovalnih centrov in gospodarskih dejavnosti nemoteno poteka naprej, kot pred razglasitvijo 'lockdowna', sta kratko potegnila šolstvo in šport. Ta je moral čez noč prekiniti vse treninge in tekme državnega prvenstva, športniki so se ponovno znašli v negotovosti. 

Zadnjih devet dni spet trenirajo vsak zase, in to v zelo omejenem obsegu, večinoma gre le za tek v naravi. A to ni to. S trenutnim stanjem je izjemno nezadovoljen tudi Prekmurec Nino Kouter, zvezdnik Mure, ki je bil med tistimi, ki so se okužili med pripravami v Turčiji in je svoje bivanje podaljšal še za 10 dni. 

"Vsak ima svojo uro in javlja podatke. Je pa to drugače žal improvizacija, ene vrste cirkus. Zakaj smo sploh morali prekiniti s tekmovanjem, če smo se pred vsako tekmo testirali? Resnično upam, da se čim prej vse odpre," je v pogovoru za Sportal povedal Kouter. 

Ljubljenec navijačev Mure pa se je v pogovoru dotaknil tudi troboja za vrh lestvice državnega prvenstva in tega, ali lahko Mura poseže po vrhu: "Vse je mogoče. Ne čutimo tako velikega pritiska kot Olimpija in Maribor. Olimpija je vodilna, to je res, a se lahko zgodi še marsikaj. Še ogromno tekem se bo igralo. Če vprašate mene, je naš cilj Evropa, potihoma pa si želimo biti prvaki. Tako si želimo vsi skupaj. Zakaj ne bi enkrat uspelo tudi nam?"

Značke: nino-kouter, mura

Članki iz rubrike