bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
24 08.04.2021 08:19:34

DOKONČNO POČILO!!! Iličiću so ŠTETE URE, v Italiji v ŠOKU zaradi TE POTEZE Atalante!

Profimedia
Josip Iličić bo očitno res zapustil vrste Atalante.

Že nekaj časa se govori, da Josip Iličić v naslednji sezoni ne bo več član Atalante, in zdi se, da je takšen scenarij bolj ali manj že dokončno spisan in zapečaten. Kot poroča Corriere della Sera, so reprezentantu Slovenije dejansko štete ure v Bergamu! Dokončno naj bi namreč počilo med Iličićem in njegovim trenerjem. Da odnos ni v redu, je znano že nekaj časa. Gian Piero Gasperini je Iličića, še nedolgo tega prvega zvezdnika Atalante, posedel na klop za rezerve, njegova vloga je v zadnjih tednih postala bolj ali manj obrobna. Ljubezni naj bi bilo konec prav zaradi Gasperinija, ki naj bi se odločil, da poti nazaj ni in da na Iličića ne računa več. 


Toda ob tem je najbolj zanimiva, najbolj odmevna in že skoraj neverjetna naslednja trditev omenjenega časnika: ni Iličić tisti, ki se trudi oditi, marveč je Atalanta tista, ki Kranjčana na vse možne načine potiska iz Bergama! "Atalanta trka na vrata številnih klubov. Potrkala je tudi na vrata Milana," je mogoče prebrati v časniku, ki torej trdi, da je prav Atalanta Iličića ponudila Milanu (ter številnim drugim klubom) in da ni slednji tisti, ki je začel vse skupaj. Te besede v Italiji seveda močno odmevajo, marsikomu se zdi nepredstavljivo, da Atalanta naokrog ponuja nogometaša, kakršen je Iličić, ki velja za enega najboljših posameznikov serie A. In saj je res bizarno: po vsem tem, kar je Iličić storil zanje, ga zdaj - pazite to - ponujajo naokrog! Kot kakšnega nedokazanega smrkavca ... Nedopustno in tako zelo podcenjujoče! Iličić si tega resnično ni zaslužil.

Kakorkoli, Iličić bo pri triintridesetih očitno moral poiskati nov klub. Ali bo to Milan ali kdo drug, bomo seveda šele videli. Toda kljub nogometaševim letom smo prepričani, da obstaja nešteto klubov, ki bi ga nemudoma pripeljali v svoje vrste.

Članki iz rubrike