Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

delovna-akcija, ana-praznik Njena.si

Delovna akcija: Tako se imajo, ko kamere ne ...

nu
nu
24 08.04.2021 08:19:34

DOKONČNO POČILO!!! Iličiću so ŠTETE URE, v Italiji v ŠOKU zaradi TE POTEZE Atalante!

Profimedia
Josip Iličić bo očitno res zapustil vrste Atalante.

Že nekaj časa se govori, da Josip Iličić v naslednji sezoni ne bo več član Atalante, in zdi se, da je takšen scenarij bolj ali manj že dokončno spisan in zapečaten. Kot poroča Corriere della Sera, so reprezentantu Slovenije dejansko štete ure v Bergamu! Dokončno naj bi namreč počilo med Iličićem in njegovim trenerjem. Da odnos ni v redu, je znano že nekaj časa. Gian Piero Gasperini je Iličića, še nedolgo tega prvega zvezdnika Atalante, posedel na klop za rezerve, njegova vloga je v zadnjih tednih postala bolj ali manj obrobna. Ljubezni naj bi bilo konec prav zaradi Gasperinija, ki naj bi se odločil, da poti nazaj ni in da na Iličića ne računa več. 

Toda ob tem je najbolj zanimiva, najbolj odmevna in že skoraj neverjetna naslednja trditev omenjenega časnika: ni Iličić tisti, ki se trudi oditi, marveč je Atalanta tista, ki Kranjčana na vse možne načine potiska iz Bergama! "Atalanta trka na vrata številnih klubov. Potrkala je tudi na vrata Milana," je mogoče prebrati v časniku, ki torej trdi, da je prav Atalanta Iličića ponudila Milanu (ter številnim drugim klubom) in da ni slednji tisti, ki je začel vse skupaj. Te besede v Italiji seveda močno odmevajo, marsikomu se zdi nepredstavljivo, da Atalanta naokrog ponuja nogometaša, kakršen je Iličić, ki velja za enega najboljših posameznikov serie A. In saj je res bizarno: po vsem tem, kar je Iličić storil zanje, ga zdaj - pazite to - ponujajo naokrog! Kot kakšnega nedokazanega smrkavca ... Nedopustno in tako zelo podcenjujoče! Iličić si tega resnično ni zaslužil.

Kakorkoli, Iličić bo pri triintridesetih očitno moral poiskati nov klub. Ali bo to Milan ali kdo drug, bomo seveda šele videli. Toda kljub nogometaševim letom smo prepričani, da obstaja nešteto klubov, ki bi ga nemudoma pripeljali v svoje vrste.

Članki iz rubrike