mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 07.04.2021 14:22:01

RESNO?! Niso bili le SODNIKI! Klopp je za poraz našel še en ČUDEN IZGOVOR!

PROFIMEDIA
Nemški strateg resnično ne mara izgubljati.

Jurgen Klopp porazov ne prenaša dobro, to je jasno bolj ali manj vsem, a takšna je pač tekmovalna nemška duša, ki je Liverpool v zadnjih letih znova dvignila med evropsko elito. Navijači Liverpoola mu tega v nobenem primeru ne morejo očitati. Klopp je poosebljenje zmagovalne mentalitete in občasni neuspehi iz njega izvlečejo marsikaj. Brez zadržkov.


Poročali smo že, da Nemec ob včerajšnjem porazu ni bil zadovoljen z nekaterimi sodniškimi odločitvami, je pa v svoji preteklosti postregel že s precej bolj bizarnimi izgovori. In enega je imel v svojem repertoarju tudi sredi španske prestolnice.

Madridčani že nekaj časa prenavljajo svoj sloviti stadion Santiago Bernabeu, vse skupaj se jim je, če smo povsem iskreni, dobro poklopilo tudi z epidemijo koronavirusa, saj bi dobrih 80.000 sedežev kultnega domovanja kraljevega kluba samevalo v vsakem primeru. Galaktiki namreč svoje domače tekme v času prenove igrajo na pomožnem prizorišču, stadionu Alfreda Di Stefana. Za elitne standarde skromen trening center ponuja precej drugačno izkušnjo tudi za gostujoče ekipe in trener Liverpoola se je ob porazu na četrtfinalni tekmi lige prvakov spotaknil tudi ob to. "To je bil čuden večer, težko je igrati na takšnem igrišču, Anfield je vsaj spodoben stadion in zagotovo nam bo lažje," je na tiskovni konferenci po obračunu razlagal Klopp. Ob tem je dodal, da bo morebiten preobrat precej težji od tistega zgodovinskega, s katerim so pred dvema letoma v Liverpoolu odpravili Barcelono, saj bodo tokrat pogrešali peklensko vzdušje svojih podpornikov.

Članki iz rubrike