sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 09.03.2021 07:19:11

Kako mu je to uspelo?! Vsa Italija se čudi NEVERJETNI obrambi HANDANOVIĆA! (video)

Profimedia
Nogometaši milanskega Interja so na zadnji tekmi 26. kroga italijanskega prvenstva premagali Atalanto z 1:0 (0:0) in imajo še naprej šest točk prednosti pred drugouvrščenim Milanom ter deset pred tretjeuvrščenim Juventusom.

Edini gol na tekmi na San Siru je dosegel Slovak Milan Škriniar v 54. minuti. Izbranci Antonia Conteja so na lepi poti, da prekinejo serijo devetih zaporednih zmagoslavij stare dame v serie A. Na osrednji tekmi kroga so na kolena položili močne tekmece iz Bergama, po zmagoslavju nad lokalnimi konkurenti pa so zadržali tudi lepo točkovno prednost pred najbližjimi sosedi in v tej sezoni na domači sceni ne preveč prepričljivimi Torinčani. Atalanta po petem porazu v tej sezoni ostaja na petem mestu, Inter ima 13 točk več. 

Samir Handanović je odigral celotno tekmo za Inter in je bil eden od ključnih mož za zmago Interja. Še posebej se je izkazal v 40. minuti tekme, ko je z izjemno obrambo obranil strel Duvana Zapate. 

Medtem pa je drugi slovenski zvezdnik Josip Iličić prvi polčas spremljal na klopi za rezervne igralce, v drugem polčasu pa ga je 63-letni strateg Atalante Gian Piero Gasperini poslal na igrišče.

Najbližja zasledovalca Interja sta prav tako zmagala. Milan je v nedeljo v Veroni slavil z 2:0, Juventus, ki bo v torek na svojem stadionu poskušal nadoknaditi zaostanek 1:2 s prve tekme osmine finala lige prvakov proti Portu, pa je v soboto ukanil Lazio s 3:1. Konec minulega tedna sta na sceno stopila tudi dva slovenska reprezentanta. Genoa Mihe Zajca je v gosteh izgubila proti Romi z 0:1, Parma Jasmina Kurtića pa je v Firencah igrala neodločeno, 3:3, s Fiorentino. Nogometaš iz Črnomlja je na tej tekmi dosegel drugi gol za Parmo.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike