Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 26.02.2021 10:29:47

Zakaj je tako ponižal Josipa ILIČIĆA?! Trener ATALANTE je pojasnil odločitev, ki je razburila celo ZAHOVIĆA!

Odločitev trenerja Atalante je dvignila ogromno prahu.

Je med trenerjem Atalante in Josipom Iličićem dokončno počilo? To vprašanje si je po sredini tekmi lige prvakov (upravičeno) postavil marsikateri nogometni navdušenec. Tudi Zlatko Zahović, ki je bil gost studia pred tekmo Atalante in Reala in ki je po koncu kritično pokomentiral potezo izkušenega trenerja. 

Gian Piero Gasperini je namreč Iličića na zelenico poslal v 56. minuti tekme in ga pol ure kasneje tudi zamenjal, pred tem pa je še kričal nanj, naj že nekaj naredi. V trenutku, ko je slovenski zvezdnik stopil z igrišča, pa je Real zadel. Mnogi so prepričani, da je Gasperini s to potezo ponižal Iličića, da ga sploh ne bi smel poslati na zelenico, če se je želel braniti z vsemi preostalimi igralci na zelenici, vsekakor pa si Jojo ni zaslužil, da ga trener spet pošlje v slačilnico. 

"Do konca so bile samo še štiri minute, želel sem okrepiti obrambo, a smo na žalost le nekaj trenutkov zatem prejeli zadetek. Ne vem, kakšen bi bil rezultat, če ne bi izključil našega igralca. Tekmo je uničila pretirana sodniška odločitev. Nedavno sem bil zaradi izjav kaznovan v Serie A, če karkoli rečem, mi bo Uefa izrekla enomesečni suspenz. To je nogometni samomor. Ne morejo nam soditi ljudje, ki niso nikoli igrali nogometa in ne poznajo razlike med poskusom odvzema žoge in prekrškom. Če ne prepoznajo razlike, potem bi morali početi kaj drugega. Soditi bi morali ljudje, ki so tudi sami igrali nogomet," pa je po koncu tekme pojasnil trener Atalante. 

Članki iz rubrike