franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
15 26.02.2021 08:52:48

Kdo bo sedel na klop MARIBORA?! To so najbolj VROČA IMENA ta hip!

Grega Wernig
Pred nami je večni derbi, v soboto se bosta v Ljudskem vrtu srečala Maribor in Olimpija.

Po zmagi Maribora v Sežani in po neodločenem rezultatu Olimpije z Domžalami sta večna tekmeca trenutno točkovno izenačena na vrhu lestvice Prve lige Telekom Slovenije. Tudi zato ljubitelji nogometa že z nestrpnostjo pričakujejo sobotni večni derbi, ki se bo v Ljudskem vrtu začel ob 17.15. 

Navijači Maribora pa so v velikem pričakovanju ustoličenja novega trenerja. Po odhodu Maura Camoranesija je vajeti vsaj začasno prevzel pomočnik Saša Gajser, ki je ekipo vodil v Sežani in ki jo bo vodil tudi na večnem derbiju. Kaj pa naprej? Športni direktor Marko Šuler je napovedal, da bo ime novega trenerja znano po večnem derbiju in da bo na klop najverjetneje sedel ali Slovenec ali trener s področja nekdanje Jugoslavije. Torej nekdo, ki dobro pozna delovanje Maribora in vsega, kar prinaša. 

Ena od velikih želja navijačev je vrnitev Krunoslava Jurčića, ki je pred nekaj dnevi ostal brez službe v Združenih arabskih Emiratih. Jurčić zelo dobro pozna Maribor, po mnenju navijačev so pod njegovim vodstvom igrali najlepši nogomet

Trenutno prost je tudi Dušan Kosić, ki je Celje popeljal do senzacionalnega naslova državnih prvakov in je prav gotovo v mislih športnega direktorja. Ta je dodal, da bo razmišljal tudi o Saši Gajserju. Brez službe sta trenutno nekdanji strateg Olimpije Safet Hadžić, čeprav se zdi to malo verjetna rešitev, in Miran Srebrnič. Jasno pa je, da sta od slovenskih strokovnjakov trenutno praktično nedosegljiva Simon Rožman, ki je ravnokar podaljšal pogodbo z Rijeko, in Darko Milanič, ki uspešno vodi Slovan iz Bratislave. 

Značke: maribor, trener

Članki iz rubrike