mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 06.08.2020 14:40:56

NARAVNOST V SRCE! Ob tem, kar so Josipu Iličiću naredili navijači v Bergamu, ne boste ostali ravnodušni! (foto in video)

Profimedia
Josipa Iličića pogreša cel Bergamo.

V zadnjih dveh tednih je po svetu močno odmevala zgodba o Josipu Iličiću. Slovenski zvezdnik se je iz oči javnosti umaknil zaradi osebnih težav, Atalanta mu je dovolila povratek v Slovenijo, da v družinskem krogu reši te težave. Kakršne koli so že. 

Toda dejstvo je, da mu v teh težkih časih ob strani stoji cela Slovenija, ob strani mu stoji cel klub, cel Bergamo, ki je v zadnjih letih postal njegov dom. Nogometaši Atalante so svojo podporo pokazali po zadnji tekmi z Interjem, ko so vsi člani ekipe pozirali z njegovim dresom. Za izjemno gesto pa so poskrbeli navijači. Umetnik iz Bergama je ustvaril prav poseben plakat z Iličićevo podobo, grbom Atalante in Triglavom, simbolom Slovenije ter njegovo legendarno številko 72. In skupaj še z nekaterimi navijači Atalante je te plakate v znak podpore slovenskemu zvezdniku izobesil po celem mestu. "S tem želimo Iličiću vsi sporočiti, da ga imamo radi. Bergamo je tvoj dom. Kadarkoli želiš, z nogometnimi čevlji ali brez njih, pridi, da skupaj spijemo pivo," so sporočili zvezdniku Atalante. 

josip ilicic bergamo

Članki iz rubrike