astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
1 06.08.2020 11:28:58

Poglejte, kaj se je zgodilo! Izbranka nogometaša ŠOKIRALA SVET, krvava fotografija in izpoved pretreseta!

Izbranka turškega nogometaša s fotografijo in izpovedjo šokirala svet.

24-letna znana ukrajinska manekenka Darija Kiriljuk je šokirala svet. Oglasila se je prek družabnega omrežja, s fotografijo in zapisom pa osupnila svet. Njeno objavo so delili uporabniki spleta z vsega sveta, zgodilo se je na eno od turških plaž.

Tam se je zabavala skupaj s prijatelji in izbrancem Baranom Gunesom. Gre za nogometaša, ki si kruh služi v Nemčiji, njuna zgodba pa je marsikoga močno šokirala. Trdi, da je njo in prijatelje napadla skupina varnostnikov, čeprav niso storili ničesar nezakonitega. "Ne želim biti tiho, razkrila bom, kaj se je zgodilo meni, mojemu fantu in prijateljem. Na plaži so nas napadli varnostniki, udarili so me po obrazu, nekateri prijatelji so utrpeli hude poškodbe. Vse smo povedali policiji. To so dogodki, ob katerih ne smemo gledati stran, ampak jih moramo preprečiti. Ustavite nasilje proti ženskam," je zapisala manekenka.

To je vsekakor slaba reklama za turški turizem, velja pa dodati, da so se glede tega incidenta oglasili skrbniki plaže. Slednji zavračajo te hude obtožbe, hkrati pa so omenjeno skupino obtožili, da so za vse krivi sami. Po njihovih trditvah naj bi se nekatere osebe iz zgoraj omenjene skupine začele pretepati med seboj, varnostniki pa so jih zgolj ločili med seboj.

Značke: darija, turčija

Članki iz rubrike