Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 06.08.2020 12:12:23

Trener Maribora najprej pohvali, nato pa okrcal svoje nogometaše: Izkazalo se je, da je lahko v dveh minutah pokvariš ...

Grega Wernig
Maribor se je na predzadnj pripravljalni preizkušnji pomeril s francoskim prvoligašem Reimsom.

Predstavnik ligue 1 je bil pričakovano boljši z 2:0, a trener Sergej Jakirović je bil kljub temu zadovoljen s predstavo svojih varovancev. "Pol ure smo bili zelo dobri, nismo dovoljevali tekmecem priložnosti in imeli nadzor nad igro. Veselil sem se zahtevne tekme, da bi videl naš odziv. Se pa je pokazalo, da lahko prejmeš gol po nepotrebnem in v dveh minutah pokvariš vse, kar si počel dobrega ves polčas. V 2. polčasu smo bili še boljši in bi si zaslužili vsaj dva zadetka. Lahko sem zadovoljen z odnosom in prizadevnostjo, nekatere zadeve, ki niso na želenem nivoju, moramo popraviti, treba pa je samo nadaljevati z delom, da bomo na želenem nivoju, ko bo šlo zares," je povedal hrvaški strateg Sergej Jakirović. 

Maribor bo svojo prvo tekmo državnega prvenstva odigral v sredo, 12. avgusta ob 19. uri, nasprotnik pa bo Aluminij, še prej pa jih v soboto čaka preizkus z FC Slovačko. "Veseli spoznanje, da so opazne določene zahteve v igri. Da zadeve s treningov prenašamo v tekme. Izvleči moramo poučna spoznanja s takšnih preizkušenj, ko imamo opravka z moštvom visokega ranga. Imamo 29 igralcev v rednem treningu in velja le eno pravilo: ko dobiš priložnost, je zame pomembno, da izkoristiš vsako minuto. Nekateri so opozorili nase, včasih imam sladke skrbi pri sestavi moštva, v izbranem trenutku pa se bomo odločili za 15, 16 igralcev, ki bodo nosili breme na določeni tekmi," je za spletno klubsko stran še razkril Jakirović.

Članki iz rubrike