bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

STA
STA
0 03.06.2020 13:10:22

Navijači INTERJA so na nogah zaradi Samirja HANDANOVIĆA! Je po osmih letih zdaj napočil čas?!

Reuters
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant in čuvaj mreže italijanskega prvoligaša Interja iz Milana Samir Handanović se bo po navedbah italijanskega športnega časopisa La Gazzetta dello Sport po novi poškodbi vrnil na zelenice v polfinalu italijanskega pokala. Tam se bo milanski velikan pomeril z Napolijem, ki je prvo tekmo polfinala dobil z 1:0.

Inter tako čaka zahtevno srečanje, pred njim pa so se modro-črni razveselili vsaj vrnitve 35-letnega Ljubljančana, ki po skoraj osmih letih igranja za črno-modre še vedno čaka na prvo lovoriko. Handanović je moštvo Interja okrepil 9. julija 2012.

Vratar, ki je za slovensko izbrano vrsto zbral 81 nastopov, se je pred prekinitvijo sezone zaradi novega koronavirusa ukvarjal z zlomom prsta na roki, po zapisih La Gazzette dello Sport pa je v zadnjih tednih utrpel novo poškodbo, a jo saniral pred polfinalnim obračunom z Napolijem.


Ta bo predvidoma na sporedu 12. ali 13. junija, a datuma oblasti v državi in vodstvo tekmovanja še niso potrdili. Drugi polfinale med Juventusom in Milanom bo na sporedu dan kasneje, bodisi 13. ali 14. junija, a tudi tu ni izključeno, da ne bi tekmeca dvoboja odigrala na isti dan kot prvi polfinalni par, saj bo finale italijanskega pokala 17. junija.

Handanović je v letošnji sezoni za Inter odigral 22 tekem v prvenstvu in sedemkrat ohranil mrežo nedotaknjeno. Skupaj je v tekmovalnem obdobju 2019/20 zbral 30 nastopov, od tega dva v pokalu in šest v ligi prvakov, kjer je z milanskim velikanom izpadel kot tretjeuvrščeno moštvo.

Inter bo posledično sezono nadaljeval v evropski ligi, kjer se bo v osmini finala pomeril s španskim Getafejem, ko bo to uradno potrdila Evropska nogometna zveza (Uefa).

Članki iz rubrike