900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
1 03.06.2020 11:28:15

NOROST, ki je SLOVENIJA ne pomni! Je prazna FAZANERIJA že ... RAZPRODANA?!

Aleš Cipot
Napetost v soboškem prvoligašu se stopnjuje. Ante Šimundža in njegovi varovanci odštevajo zadnje dneve do nadaljevanja oziroma vnovičnega začetka sezone, najprej jih čaka dvojni odmerek Aluminija.

Pojutrišnjem bodo v Kidričevem odigrali uvodno preizkušnjo 26. prvenstvenega kroga, zgolj štiri dni pozneje se bodo z rdeče-belimi na Brdu pri Kranju udarili še v polfinalu Pokala Slovenije. »V petek ne bomo preračunljivi,« je v luči boja za kristalno lovoriko poudaril Denis Rajbar. »Prvenstvu se nismo odrekli, čim bolj uspešni želimo biti v obeh tekmovanjih,« je dodal športni direktor Mure.

Medtem se na ravnici nadaljuje tudi edinstvena akcija Mi smo Mura, v okviru katere poteka prodaja zbirateljskih vstopnic za prvo domačo tekmo po koronakrizi proti Taboru, ki bo 13. junija v prazni Fazaneriji. Namesto tribun naj bi bile polne terase gostinskih lokalov po vsem Pomurju, ki so se ob tej priložnosti povezali v '50 čarno-bejlih oštarij'. Odziv navijačev je odličen in je presegel pričakovanja marsikoga. V prekmurskem nogometnem hramu natančne številke nočejo razkrivati, a bolj ali manj je jasno, da je za zdaj pošlo vsaj že okrog štiri tisoč kart, hkrati imajo menda v klubskih pisarnah veliko naročenih oziroma rezerviranih vstopnic, zato so kajpada povsem na mestu ugibanja, da je prazna Fazanerija morda že razprodana. "Kot že tolikokrat ste znova pokazali izjemno pripadnost. Pred Muro so izredno pomembne preizkušnje in verjemite, da bodo igralci na igrišču to vašo energijo prav gotovo čutili ter jo izkoristili. Dali bodo vse od sebe, da bi se skupaj veselili," je navijačem poslal sporočilo predsednik Robert Kuzmić.

Značke: mura, fazanerija

Članki iz rubrike