franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 03.06.2020 11:58:11

NORO RAZKRITJE! Taka bo NOVA SLUŽBA Pepa Guardiole – zadržite dih VSI, ki ste ga sanjali!

Trener Cityja Pep Guardiola.
Profimedia
Pep Guardiola se še ni odločil, ali bo podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem. Se je pa očitno odločil, kaj bo počel po slovesu od sinje modrih.

Katalonski strokovnjak, za mnoge najboljši ali vsaj najbolj vpliven trener na svetu, ima z Manchester Cityjem aktualno pogodbo podpisano še za naslednjo sezono. Kmalu se mora odločiti, ali jo bo podaljšal in za koliko jo bo podaljšal, medtem pa o njem seveda sanjajo mnogi klubi. Veliko se je govorilo o možnosti, da bi po Španiji, Nemčiji in Angliji odšel svoj edinstveni slog preizkusit tudi v Italijo, kjer bi seveda vodil Juventus. Veliko pa se je govorilo tudi o možnosti, da bi ga prihodnje poletje Joan Laporta vrnil na klop Barcelone. 

Laporta je bil seveda tisti, ki je Guardiolo poleti leta 2008 kot popolnega trenerskega začetnika izbral za trenerja prve ekipe Barcelone in ga spremenil v najbolj trofejnega trenerja tega kluba vseh časov, sebe pa v najbolj trofejnega predsednika. Naslednje poletje namerava Laporta ponovno kandidirati za predsednika in marsikdo je (bil) prepričan, da želi to storiti z Guardiolo kot trenerskim izbrancem, toda očitno ima sloviti Pep drugačne načrte. 

"Ni še jasno, koliko časa bo ostal pri Cityju. Lahko pa povem, da je njegova velika želja, da bi bila naslednja služba vodenje reprezentance. Ko bo dobil primerno ponudbo in ko bo trenutek pravi, bi to rad storil  trenutno so to njegove sanje," je dejal njegov brat in menedžer Pere, ki je dal precej jasno vedeti, da lahko drugi klubi nanj do nadaljnjega pozabijo. Dokler ga bo imel, ga bo imel City, nato pa ga lahko sanjajo navijači reprezentanc, ne klubov. Morda Španije, morda Brazilije, morda ... Kdo bi vedel.  

Članki iz rubrike